VALORANT GECE PAZARI GELDİ

VALORANT GECE PAZARI GELDİ

VALORANT’ın merakla beklenen gece pazarı yeniden başladı! Bu özel pazar, sınırlı süreli fırsatlar ve indirimlerle dolu. Tekliflerin detaylarını ve tarihlerle ilgili bilgileri blogumuzda bulabilirsiniz. Kaçırmayın!

VALORANT GECE PAZARI NE ZAMAN

VALORANT GECE PAZARI

Valorant oyuncularının heyecanla beklediği an geldi. Valorant skinlerini daha uygun miktarlara satın alabileceğiniz Gece Pazarı 16 Ağustos 2024 tarihi itibariyle oyuna geri döndü.Gece Pazarı sayesinde aklınızda kalan silah kaplamalarını oyununuza dahil edebilirsiniz. Bu skinlere sahip olmak için tek yapmanız gereken ise Valorant VP satın al işlemini gerçekleştirmektir.


Valorant VP en uygun fiyat ile İnovapin'de! Valorant VP fiyatları için buraya bakabilirsiniz.


VALORANT GECE PAZARI NE ZAMAN

Valorant Gece Pazarı 16 Ağustos 2024-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında oyunda kalacak. Gece Pazarı boyunca, oyununuza gelen skinlere indirimli olarak sahip olabileceksiniz. Bu skinlere indirimli olarak sahip olmanınen avantajlı dönemidir.


Siz de Gece Pazarınıza gelen eşyaları kaçırmamak için şimdi Valorant Points satın al işlemini buradan gerçekleştirebilirsiniz.


VALORANT GECE PAZARI

Riot Games'in çok beğenilen Valorant silah kaplamalarını, tüm oyuncular için daha avantajlı alım fırsatı sunduğu bir dönemdir. Belirli bir süre içerisinde oyuncular bu alandaki ürünleri satın alarak uygun fiyatlara koleksiyonlarını genişletebilirler.Her oyuncunun sahip olduğu avantajlar aynı değildir. Her oyuncu için farklı koleksiyon skinleri çıkabilir. Gece Pazarınıza gelen avantajlar sadece size özeldir. Bu yüzden fırsatı kaçırmadan beğendiğiniz skinleri almanızı tavsiye ederiz. Valorant Gece

Pazarına gelen skinleri kaçırma!


Gece Pazarına en az iki adet en beğenilen serilerin kaplamaları da geliyor. Bu kaplamaları almak için büyük bir avantaj olacaktır.


İşte karşına çıkabilecek en iyi kaplamaların listesini bulabileceğin haberimize buradan ulaşabilirsiniz.


En uygun fiyat garantisi ile Valorant VP satın al oyun keyfini katla. Valorant VP fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Oyunlarda MMO ve Açılımı Nedir
Oyunlarda MMO ve Açılımı Nedir

Oyunlarda sıklıkla duyduğumuz "MMO" kısaltmasının ne anlama geldiğini merak ediyor musunuz? Bu terim, "Massively Multiplayer Online" ifadesinin kısaltmasıdır ve birçok oyuncunun aynı anda çevrimiçi olarak etkileşime girdiği oyunları tanımlar. MMO oyunları hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin!