Valorant Crosshair Ayarları Nasıl Kopyalanır?

Valorant Crosshair Ayarları Nasıl Kopyalanır?

Valorant crosshair ayarlarıın nasıl kopyalacağını hemen öğrenin!

Valorant Crosshair Nedir?

Valorant Crosshair Ayarları Nasıl Değiştirilir?

İzlediğiniz Oyuncunun Crosshair Kodu Nasıl Kopyalanır?

Valorant Crosshair Kopyalama İşlemi Nasıl Yapılır?

Valorant 2020 yılında çıkan ve çıktığı günden itibaren günümüze kadar popülerliğini arttıran bir 5'e 5, karakter tabanlı, rekabetçi FPS oyunudur. Her geçen gün oyuncu sayısını arttıran Valorant oyun tarzlarına göre farklı oyunculardan oluşur. Bizler de bu yazımızda sizler için Valorant Crosshair Ayarları Nasıl Değiştirilir? Valorant Crosshair Kopyalama İşlemi Nasıl Yapılır?, İzlediğiniz oyuncunun crosshair kodu nasıl kopyalanır? Gibi sorularınızın cevabını vereceğiz. 

Valorant Crosshair Nedir?

Crosshair Valorant, Counter-Strike gibi oyunlarda ekranın ortasında ve silahın ucunda görünen nişangahtır. Bu nişangah ile rakip oyuncuları hedef alarak ateş edilir ve rakip oyuncular vurulur. Crosshair ayarınız ne kadar iyiyse oyunda o kadar başarılı olur ve rakiplerinizi kolayca öldürebilirsiniz. İnternette Valorant oyuncularının paylaştığı videoları izlediyseniz onların kullandıkları Crosshair çok farklı gözükmekte ve dikkat çekmektedir. Bunun 2 nedeni vardır. Bunlardan biri ve en önemlisi Crosshair oyun içerisinde belirli renkteki objelerin üzerine geldiğinde neredeyse aynı renkte olduğu için kaybolmakta veya oldukça az görünmektedir. Özellikle Profesyonel oyuncular bu gibi durumların önüne geçmek ve Crosshair ile iyi nişan almak için Crosshair değiştirmektedir. Bir diğer durum ise estetik açıdan daha güzel görünmesidir. Peki Valorant Crosshair Ayarları Nasıl Değiştirilir? Gelin birlikte buna göz atalım.

Valorant Crosshair Ayarları Nasıl Değiştirilir?

Valorant Crosshair ayarı için öncelikle oyun içerisine girmeniz gerekmektedir. Oyun içerisindeyken aşağıdaki komutları takip ederek Crosshair ayarınızı dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.

  • Oyun içerisindeyken klavyede bulunan Esc tuşuna basınız.
  • Ayarlar menüsüne giriniz.
  • Crosshair sekmesine tıklayınız.
  • Crosshair Özelleştirme bölümüne tıklayınız.

Daha sonra buradan Crosshair özelliklerini dilediğiniz gibi değiştirebilir ve daha zevkli bir oyun keyfi sürebilirsiniz. Ayarlarınızı yaptıktan sonra Uygula veya Uygula ve Kapat seçeneğine tıklayarak yaptığınız değişikliklerin hesabınıza uygulanmasını sağlayabilirsiniz.  Valorant cross kopyalama işlemi ise daha farklı bir işlemdir. Oyunda gördüğünüz birisinin Crosshair ayarını beğendiyseniz Valorant crosshair kopyalama ile aynı crosshair ayarlarına sahip olabilirsiniz. Valorant nişangah kopyalama işlemi için alt başlıkları inceleyebilirsiniz.

İzlediğiniz Oyuncunun Crosshair Kodu Nasıl Kopyalanır?

Valorant cross kopyalama işlemi oldukça basit ve kısa bir işlemdir. Bu işlem için size Valorant cross kopyalama kodu gereklidir. Bu kodu kolay bir şekilde temin ederek beğendiğiniz kullanıcıların Valorant crosshair kopyalama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Valorant cross kopyalama kodu için bir maça izleyici olarak girmelisiniz. İzleyici olarak girdiğiniz maçta Crosshair ayarlarını kopyalamak istediğiniz oyuncuya geçerek sohbet bölümüne oyun diliniz Türkçe ise "/nk", İngilizceyse "/cc" komutunu yazın ve Enter tuşuna basın. Bu şekilde ekrana Valorant crosshair kopyalama işleminin başarılı olduğuna dair bir yazı gelecektir. Daha sonra tıpkı yukarıda yaptığınız gibi sırasıyla şu adımları izlemelisiniz;

  • Oyun içerisindeyken klavyede bulunan Esc tuşuna basınız.
  • Ayarlar menüsüne giriniz.
  • Crosshair sekmesine tıklayınız.
  • Crosshair Özelleştirme bölümüne tıklayınız.

Burada Crosshair seçenekleri bölümünde Valorant cross kopyalama kodu aldığınız crosshair çıkacaktır. Bunu seçerek ardından uygula düğmesine basıp kopyalamış olduğunuz crosshair ile oynamaya başlayabilirsiniz.

Valorant Crosshair Kopyalama İşlemi Nasıl Yapılır?

Valorant cross kopyalama işlemi yukarıdaki İzlediğiniz oyuncunun crosshair kodu nasıl kopyalanır? Başlığında olduğu gibi izleyicisi olduğunuz oyuncunun crosshair ayarlarını kopyalayabilir ya da Valorant crosshair kodunu içe aktarma ile internetten Valorant crosshair kodunu dışa aktarma ile elde ettiğiniz kodlarla crosshair ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. 

Özellikle e-spor müsabakalarında gördüğünüz crosshair ayarları birçok oyuncunun ilgisini ve beğenisini çekmektedir. Bu tür profesyonel oyuncuların crosshair ayarlarını elde etmek için internette gezebilir ve bazı forumlarda elde edebilirsiniz. Elde ettiğiniz kodları Valorant crosshair kodunu içe aktarma seçeneği ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Bunun için Aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

  • Oyun içerisindeyken klavyede bulunan Esc tuşuna basınız.
  • Ayarlar menüsüne giriniz.
  • Crosshair sekmesine tıklayınız.
  • Crosshair Profili yazan yerin yanındaki upload tuşuna basabilirsiniz.

Bu şekilde dışardan içeriye aktardığınız crosshair kodunu hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca Valorant crosshair kodunu dışa aktarma ile kendi crosshair ayarlarınızı arkadaşlarınıza verebilir veya oyun forumlarında paylaşabilirsiniz. 

Yukarıda sizler için Valorant cross kopyalama ve Valorant crosshair kodunu içe aktarma gibi Valorant oyunu hakkında birçok oyuncunun merak ettiği içeriklerden bahsettik. Sitemizde bu ve buna benzer birçok farklı bilgi ve içerik yer almaktadır. Sitemizi gezerek bu içeriklere göz atabilir ve daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Squad Busters: Supercell'den Yeni Mobil Oyun!
Squad Busters: Supercell'den Yeni Mobil Oyun!

Supercell nihayet Squad Busters adındaki yeni oyunuyla oyunculara eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.