En İyi Güncel Mobil Oyunlar

En İyi Güncel Mobil Oyunlar

Merak ettiğiniz oyunların incelemesini her bir başlık altında değerlendiriyoruz. Hadi gelin, en iyi güncel mobil oyunlar başlığını detaylı bir şekilde inceleyelim.

Monster Hunter Now Oyun İncelemesi

FF VII Ever Crisis Oyun İncelemesi

FC Mobile Oyun İncelemesi

War Thunder Mobile Oyun İncelemesi

Arena Breakout Oyun İncelemesi

Mobil oyun dünyasının her fırsatta gelişmesi ile birlikte burada yaşanan değişiklikleri görmek de mümkün oluyor. Özellikle PC ve konsol üzerinden oynamaya alışık olduğumuz belli başlı oyunların mobil üzerine taşınması, bu sistemin geliştiğinin en önemli göstergeleri arasında yer alıyor.


Yakın zamanda yaşanan bu değişiklikler ile birlikte mobil dünyaya kazandırılan belli başlı oyun seçeneklerini ele alacağız. İnovapin olarak sizlerden gelen talepler doğrultusunda merak ettiğiniz oyunların incelemesini her bir başlık altında değerlendiriyoruz. Hadi gelin, en iyi güncel mobil oyunlar başlığını detaylı bir şekilde inceleyelim.

 

Monster Hunter Now Oyun İncelemesi

İncelediğimiz oyunlar arasında ilk sırada Monster Hunter Now oyunu bulunuyor. Bir zamanlar revaçta olan Pokemon Go oyununun yapımcısı olan Niantic tarafından bahsettiğimiz oyunun yapıldığını söyleyebiliriz. Yine aynı şekilde etrafta dolaşarak canavar avladığınız mantığa dayanan bu oyun, Pokemon Go ile benzerlikler gösteriyor.


Bizim dikkatimizi çeken asıl detay ise içerik ve işleyiş bakımından Pokemon Go’ya kıyasla daha hızlı işlemlere sahip olması. Aynı zamanda arkadaşlarınız ile ortak oyun içerisinde bulunabilir ve avcılığa beraber çıkabilirsiniz.


FF VII Ever Crisis Oyun İncelemesi

Güncel mobil oyunlar arasında yer alan sıradaki incelememiz FF VII Ever Crisis şeklinde. Ana oyunun yanı sıra oyunun kendi içerisinde Crisis Core ve Before Crisis gibi hikayelere yer vermesi, bizleri şaşırtan bir detay oldu. Aynı zamanda aylık olarak güncellenecek olan yapısı ise oyun deneyiminin başarılı olacağını düşünüyoruz.


Oyun içerisinde aynı zamanda random encounter dediğimiz bir sistem de mevcut. Bunun yanı sıra dövüş sistemi için sıra tabanlı ve aktif zamanlı tarzlarının bir arada kullanıldığını söyleyebiliriz. Oyunun grafiklerine gelecek olursak, unity grafik motoru tarafından uyarlanan ve hazırlanan grafikler, oyun içerisinde son derece kaliteli duruyor.


FC Mobile Oyun İncelemesi

Mobil versiyon üzerinde de benzer bir isme sahip olduğunu gördüğümüz FC Mobile oyunu, mobil sistemler üzerinden oynayabileceğiniz en kaliteli futbol oyunları arasında yer alıyor. Oyunun içeriğine baktığımızda kadro kurma, oyuncuları yönetme gibi farklı alanlarda yapabileceğiniz özelleştirmelerin mevcut olduğunu gördük.


Gerçek hayattan uyarlanmış olduğunu düşündüğümüz Şampiyonlar Ligi detayı oldukça başarılı. Bunun yanı sıra oynanış olarak değerlendirdiğimizde ise gerek dinamik gerekse de görsel anlamda kaliteli bir sonuca varacağınızı rahatlıkla söyleyebiliriz.


En uygun fiyat garantisi ile FC Mobile Points satın al işleminizi buradan tamamlayabilirsiniz. 


War Thunder Mobile Oyun İncelemesi

Sıradaki oyunumuz ise War Thunder Mobile oyunu. En yeni mobil oyunlar arasında yer alan bu seçeneği incelediğimizde bu temadaki oyunlardan hoşlanan kişiler için avantajlı seçenekler olduğunu söyleyebiliriz.


Konsol veya PC üzerinde oyuncu kitlesinin fazla olduğunu bildiğimiz bu oyunun mobil versiyonu da şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Savaş temalı bir oyun olan bu kategoride oyun içerisinde ister tank isterseniz de gemi savaşına girmeniz mümkün. Aynı zamanda ilerleyen etaplarda bu seçeneklere uçak da dahil oluyor.


Görsel anlamda son derece iddialı bulduğumuz oyun içerisinde aynı zamanda Fransa, Almanya, Sovyetler Birliği, Amerika ve Japonya’ya ait askeri araçlara yer verilmesi de dikkatimizi çekti. Oyun içerisinde kullanacağınız aracın ve mühimmatın özelleştirme seçenekleri de bulunuyor.


Arena Breakout Oyun İncelemesi

Mobil oyunlar arasında yer alan son oyun incelememiz ise Arena Breakout üzerine olacak. İlk bakışta bu oyunun da savaş ve heyecan temelleri üzerine kurulduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda içerik açısından Call of Duty ve Escape From Tarkov oyunları ile benzerlik gösteriyor. Oyunun görevlere dayalı bir şekilde ilerleyişe sahip olması, ayrıca heyecan veren özellikleri arasında.


Görsel anlamda da kaliteli bir yapıya sahip olan bu oyunda FPS kamera açısına yer verildiğini görüyoruz. Görüntü konusunda aynı zamanda oyunculara sinematik sahneler sunması, oyunun oldukça eğlenceli ve bir o kadar kaliteli bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor.


Sizler de FPS kamera açısını seviyor ve bu temalara sahip oyunları tercih ediyorsanız sizler için incelediğimiz bu oyunlara bir şans verebilirsiniz.


En uygun fiyat garantisi ile Arena Breakout Bonds satın al işlemini buradan tamamlayabilirsin. 

Mobile Legends En İyi Performansı Sunan Android Emülatörleri
Mobile Legends En İyi Performansı Sunan Android Emülatörleri

Mobile Legends için en iyi performansı sunan Android emülatörleri hakkında detaylı bilgileri bulabileceğiniz blog yazımızı inceleyin. Oyun deneyiminizi geliştirin ve en iyi sonuçları elde edin!