Geforce Now Kullanımı

Geforce Now Kullanımı

Geforce Now kullanım rehberi, hizmetin bütün ayrıntılarına sahiptir ve üye olarak yapılan testlere göre değerlendirilmektedir.

Geforce Now Kullanımı

Geforce Now Kullanım Rehberi 

  • Geforce Now Performansı Hakkında Bilgiler

  • Geforce Now’un Farklı Yerlerde Kullanımı

  • Geforce Now Genel Kullanımı 

Geforce Now Kullanımı

Geforce Now, pek çok oyun sever için merak konusudur. NVIDIA’nın bulut tabanlı oyun akışı servisi olarak cihaz üzerinden doğrudan gerçek zamanlı oyun tecrübesi sunmaktadır. Oyun hesaplarına bağlanılıp ister kütüphanedeki oyunları ister ücretsiz oyunları tüm oyuncular dilediği gibi oynayabilmektedir. Bunun yanında bulut kayıtlarıyla da nerede olursanız olun destekleyen herhangi bir cihazdan, kaldığınız her yerden oyun keyfine devam edebilirsiniz. 


Geforce Now şu anda ülkemiz de dahil, 80’den fazla ülkede kullanılabilir durumdadır. Sistemde var olmadan önce desteklenen oyunlardan en az bir tanesine sahip olmak, değilse satın almak gerekmektedir. Sistem aynı zamanda popüler olan 100 civarında ücretsiz oyunu desteklemektedir. Güçlü bir sisteme sahipken, güncel oyunları en yüksek grafik ayarlarıyla oynamak oldukça kolaydır denebilir. 


Daha fazla güncel haber için web sitemize buradan kayıt ol ve haberlerimizi ziyaret etmeyi unutma!


Geforce Now Kullanım Rehberi 

Geforce Now kullanım rehberi, hizmetin bütün ayrıntılarına sahiptir ve üye olarak yapılan testlere göre değerlendirilmektedir. Oyunun hizmetindeki sunucular yurt dışındayken, mesafe arttığından dolayı oyunla ilgili gecikmenin olduğunu söylemek mümkündür. Bu durum yalnızca Geforce Now hizmeti için geçerli değildir. Yurt dışındaki bir sunucudan bağlanırken, gecikmenin artması normaldir demek yerinde olacaktır. Bununla beraber Geforce Now için gecikme değerinin öneminin ne kadar büyük olduğu yadsınamaz. 

Bu gecikme sorununun çözülmesi, belli anlaşmalar eşliğinde gerçekleşmiştir. Oyunun kullanımı için ön kayıt oluşturmak gereklidir. Önceden alınan Geforce Now oyun paketi, şu an geçersiz sayılmaktadır. Sistemi kullanırken donanımlar için, herhangi bir marka ayrımı yoktur. AMD, Intel gibi farklı üreticilerin olduğu sistemlerle de bunu rahatlıkla yapabilmek mümkündür.


Geforce Now Performansı Hakkında Bilgiler

Geforce Now’un performansı, oyun severler için merak konusu olmaktadır. Geforce Now’a bağlanıldığında, NVIDIA’nın sahip olduğu üst seviye bilgisayarlara uzaktan erişim sağlanabilmektedir. Bu şekilde düşük bileşenlere sahip bir bilgisayar olsa dahi oyunlar en iyi sistemlerde açılabilmektedir. Bununla beraber erişimin doğurduğu bazı dezavantajları vardır. Bunların başında görüntü kalitesi ve gecikme süresi gelmektedir. 


Dezavantajlar tek kişilik oyunlarda sorun teşkil etmese bile, bu tip oyunlar haricinde işleri fazla zorlaştırabilmektedir. Oyunu ülkemizdeki internet altyapısıyla kullanmak mümkündür. Bunun için de ayarları tutturmak önemlidir. Bunun için programın ara yüzünde yer alan Sunucu Konumu ve Yayın Akış Kalitesi seçeneklerini kurcalamak gerekmektedir. Oyunu kullanmak için sistemin zorunlu olması gibi bir zorunluluk bulunmamaktadır. Yeni bir sisteme sahipseniz ve oyun indirecek yere sahip değilseniz, Geforce Now kullanmak daha doğru bir yoldur.


Geforce Now’un Farklı Yerlerde Kullanımı

Geforce Now’un farklı yerlerde kullanımı için, aslında öncelikle uygulamalarını kullanmak yeterli olmaktadır. Game Now hizmetine özel bir uygulamanın olmadığını burada belirtmek gereklidir. Resmi uygulamalarla uyumlu bir şekilde çalıştığı görülmektedir. Oyunla ilgili bir değerlendirme yapıldığında, beta güncellemesiyle beraber arama motoru üzerinden kullanılması söz konusudur. Bu hizmet devamlı gelişmektedir. 


Oyun hizmetini Mac’ten kullanmak için çok sayıda platforma destek sunulmaktadır. Geforce Now sistemini diğer işletmelerden kullanmak isterseniz ufak bir uygulama yardımıyla hizmetine erişim sağlamak mümkün hale gelmektedir. Ücretsiz olarak kullanılabilen bu sistemde bazı kısıtlamaların da olduğu ifade edilmektedir.


Geforce Now Genel Kullanımı 

Geforce Now kullanımı hakkında bilgiler, aslında oldukça geniş bir alanda değerlendirilebilmektedir. Bilgisayardan televizyona, televizyondan telefona kadar pek çok cihazda kullanılabilmektedir. Daha fazla oyun ve güç sloganıyla öne çıkan bu sistem, Türkiye pazarında oyun severlerin hayatını kolaylaştırmaktadır. 


Donanım fiyatlarının artmasıyla beraber özellikle bol aksiyonlu, yüksek grafikli, en gündemdeki oyunları oynamak mümkün olmayabilmektedir. Bu oyunlara erişmek ve en popüler oynamak içinse, bu tip sistemlerin ilgi görmesi tesadüf değildir. Sistemin nasıl çalıştığı şu şekilde ele alınabilir; 

• Oyun ücretli bir üyelik sistemiyle çalışmaktadır. 

• Üye olunduktan sonra satın alınan oyunları, bilgisayarın sistem gereksinimleri yeterli olmasa bile oynamaya başlayabilmek söz konusudur. 

• Sistem için internet yeterli olması gereklidir. 

• İndirme işlemine gerek yoktur. 

• İnternet üzerinden bir veri akışı olduğundan dolayı, sınırlı internet yeterli olmayacaktır. 


1 saat boyunca oynanan oyunlar için 4 ile 12 GB kadar internet gerekli olmaktadır. Oynamak istenilen bir oyun Geforce Now desteğine sahip değilse, endişe etmeye gerek yoktur. Oyunun kütüphanesi sürekli olarak güncellenmektedir. Her geçen gün genişlemeye devam etmektedir. Bir yandan da standart erişim ve öncelikli erişim arasındaki fark göz önünde bulundurulduğunda, ücretsiz üyelerin standart erişime sahip olduğunu söylemek gerekir. İnovapin oyun sitemizde, Geforce Now kullanımıyla ilgili tüm bilgileri paylaşıyoruz. Bu bilgileri inceleyerek sizler de merak ettikleriniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


Antik Çan Nereden Düşer?
Antik Çan Nereden Düşer?

Antik Çan, MMORPG oyunlarında nadir bulunan, yüksek hasarlı bir silahtır. Genellikle güçlü canavarlardan veya özel görevlerden elde edilebilir. Detaylar için tıklayın!