Steam Türkiye’de En Çok Satan Oyunlar

Steam Türkiye’de En Çok Satan Oyunlar

Steam her hafta en çok satılan oyunları liste halinde paylaşır. Oyuncuların ilgiyle takip ettiği bu liste yeni satın alımlarınız için size rehber olabilir.

Steam Türkiye’de En Çok Satan Oyunlar

  • Türkiye’de Steam’den En Çok Alınan Oyunlar Neler?

Steam Türkiye’de En Çok Satan Oyunlar

Oyuncuların satın alımları için kullandığı platformların başında gelen Steam her hafta en çok satılan oyunları liste halinde paylaşır. Oyuncuların ilgiyle takip ettiği bu liste yeni satın alımlarınız için size rehber olabilir. 


Bu sıralar ne oynayacağınızı bilmiyor ve karar veremiyorsanız Steam en çok satanlar listesine göz atabilirsiniz. Listede gördüğünüz oyunların hikayelerine ve fragmanlarına göz atabilir, ilginizi çekmesi durumunda indirebilir ve yepyeni maceralara atılabilirsiniz. Steam Türkiye’de en çok satanlar listesinde genel olarak popüler ve halihazırda bilinen yapımlar yer alsa da bazı durumlarda yeni tatlar, farklı türler ve eşsiz deneyimler keşfetmenizi mümkün kılabilir. 


Steam cüzdan kodu fiyatlarına buradan göz atabilirsiniz. Steam cüzdan kodu satın alarak kütüphanenize en uygun fiyat garantisi ile yeni oyunlar ekleyin.


Türkiye’de Steam’den En Çok Alınan Oyunlar Neler?

Bu hafta Türkiye Steam’de en çok alınan oyunlar satılma sıralarına göre şu şekildedir:

1. Counter-Strike 2: Counter-Strike 2 efsanevi rekabetçi nişancı deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor. Etkileyici haritalar, takım oyunu ve heyecan verici silah çeşitliliği ile dolu bir dünyada becerilerini sınayan oyuncuları bekliyor. Siz de hemen teröristlerle anti-teröristlerin çekişmesine katılabilir ve rekabete daldığınız an aksiyonun doruklarına ulaşabilirsiniz!

2. PUBG: BATTLEGROUNDS: Bu oyunda oyuncular silah ve ekipman toplayarak diğer oyuncularla savaşırlar ve hayatta kalmak için savaş alanında kalan son kişi olmaya gayret ederler. 

3. Euro Truck Simulator 2: Euro Truck Simulator 2 kendi nakliye imparatorluğunu kurmak isteyenler için mükemmel bir seçim. Avrupa'nın muhteşem manzaralarını keşfedebilir, farklı şehirler arasında yük taşıyabilirsiniz. Yolda karşılaşacağınız zorluklarla başa çıkmak için becerilerini kullanabilir ve gerçekçi bir kamyon simülasyonu deneyimi yaşayabilirsiniz. 

4. HELLDIVERS™ 2: HELL DIVERS™ 2 sadece güçlü olanın hayatta kalabildiği bir galakside geçen acımasız bir savaşı konu alıyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte çarpıcı bir kooperatif deneyimi yaşayabilir, düşmanları alt edebilir ve insanlığın geleceğini koruyabilirsiniz. 

5. EA SPORTS FC™ 24: EA SPORTS FC™ 24 futbol tutkunları için adrenalin dolu bir deneyim sunuyor. Favori takımınızı yönetebilir, oyuncular geliştirebilir ve zafere ulaşmak için stratejilerinizi belirleyebilirsiniz. Sahada en iyi performansı göstererek kupa kaldırabilir ve zaferin tadını çıkarabilirsiniz!

6. RimWorld: Sadece bir koloni simülasyonu olmayan bu oyun aynı zamanda unutulmaz bir hikaye anlatımına sahip. Hayatta kalmak için mücadele edebilir, koloni geliştirebilir ve karakterlerinin hikayelerini keşfedebilirsiniz.

7. The Elder Scrolls® Online: The Elder Scrolls® Online milyonlarca oyuncunun bir araya geldiği destansı bir online dünyadır. İster tek başınıza keşif yapın, ister arkadaşlarınızla güç birliği yapın, efsanevi yaratıklarla savaşabilir, zindanları keşfedebilir ve kendi efsanenizi yazabilirsiniz

8. Black Desert: Muhteşem grafikleri ve derin oynanışıyla dikkat çeken bir MMORPG'dir. 

9. Fallout 4: Post-nükleer bir dünyada hayatta kalma mücadelesini anlatan epik bir RPG. 

10. Red Dead Redemption 2: Amerikan Vahşi Batı'sında geçen muhteşem bir aksiyon-macera oyunu. 

11. Content Warning: Kendi sınırlarınızı zorlamaya ve derinlemesine bir hikayenin içine dalmaya hazır olun. 

12. Grand Theft Auto V: GTA V açık dünya özgürlüğüyle dolu bir aksiyon-macera oyunudur. 

13. RimWorld - Anomaly: RimWorld - Anomaly, RimWorld'ün zengin dünyasına yeni özellikler ve içerikler ekleyerek deneyimi daha da derinleştiriyor. 

14. Apex Legends™: Apex Legends™ heyecan dolu bir battle royale deneyimi sunan popüler bir oyun.

15. eFootball™ 2024: eFootball™ 2024 futbol severler için harika bir seçim. 

16. ELDEN RING: Epik bir fantastik dünyada unutulmaz bir yolculuk sunan bir aksiyon rol yapma oyunu. Yazar George R.R. Martin'in hayal gücüyle FromSoftware'in oyun tasarım ustalığının birleşimiyle, benzersiz bir deneyim yaşayacaksınız.

17. Infection Free Zone

18. Rust: Rust hayatta kalma ve inşa etme odaklı bir çok oyunculu online oyunudur. 

19. Call of Duty®: Call of Duty® serisi birinci şahıs nişancı türündeki oyunlarının bir koleksiyonudur. 

20. Dragon's Dogma 2: Dragon's Dogma 2 fantastik bir dünyada eşsiz bir aksiyon-macera deneyimi sunuyor. 


Steam Türkiye’de bu hafta en çok satan oyunlar listesinden siz de kendi oyun tarzınıza uygun yapımlar bulabilirsiniz. Her hafta Steam’in kendi web sitesinden en çok satan oyunlara ulaşabilirsiniz. Oyun sektöründeki her türlü gelişme ve önemli haber için ise İnovapin sitemizi tercih edebilirsiniz.


Oyunlarda MMO ve Açılımı Nedir
Oyunlarda MMO ve Açılımı Nedir

Oyunlarda sıklıkla duyduğumuz "MMO" kısaltmasının ne anlama geldiğini merak ediyor musunuz? Bu terim, "Massively Multiplayer Online" ifadesinin kısaltmasıdır ve birçok oyuncunun aynı anda çevrimiçi olarak etkileşime girdiği oyunları tanımlar. MMO oyunları hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin!