PUBG Mobile 4 Parmak Ayarları İncelemesi

PUBG Mobile 4 Parmak Ayarları İncelemesi

Oyunda profesyonel olmak ve hızla ilerlemek için yapılan ayarların arasında 4 parmak ayarları bulunur. Siz de oyunda 4 parmak ayarını ve diğer ayarları yaparak ilerlemenizi hızlandırabilirsiniz.

PUBG Mobile 2 Parmak Ayarı Neden Tercih Edilmiyor?

PUBG Mobile 4 Parmak Ayarı ve Avantajları

PUBG Mobile 2 Parmak Ayarı ile 4 Parmak Ayarı Farkı

  • PUBG Mobile Oyun Kolları Kullanmanın Avantajları

Pubg Mobile global olarak tüm dünyada oyuncu sayısını hızla artıran oyunlar arasında yer alıyor. 2017 yılından bu yana Battle Royal tarzında oyunların öncüsü olarak yer alır. Oyuncuların kendi karakterini oluşturmaları, özelleştirmeleri ve hikayelerini yazabilmeleri ile son derece popülerdir. Pubg Mobile oyununda profesyonel oyuncular kendi özel ayarlarını yapar, bu şekilde rütbelerini yükseltebilecekleri maçlar yaparlar.


Oyunda profesyonel olmak ve hızla ilerlemek için yapılan ayarların arasında 4 parmak ayarları bulunur. Siz de oyunda 4 parmak ayarını ve diğer ayarları yaparak ilerlemenizi hızlandırabilirsiniz. Bunun yanında İnovapin sitemizden Pubg Mobile uc satın al işlemi ile oyunda önemli avantajlara sahip olabilirsiniz. Bu yazımızda 4 parmak ayarlarını detaylı olarak inceliyoruz. Siz de bu ayarı nasıl yapacağınızı, avantajları ve dezavantajları gibi konularda yazımızı okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.


Pubg Mobile UC satın al işlemini buradan tamamlayabilirsiniz. 


PUBG Mobile 2 Parmak Ayarı Neden Tercih Edilmiyor?

Pubg Mobile oyuncularının kullanabilecekleri ayarlar arasında 2 parmak ayarı bulunur. Bu ayar ise oyuncular tarafından çok fazla tercih edilmez. Battle Royal tarzında olan oyunda koşma, eğilme, çömelme, nişan alma ve daha çok sayıda hareket yer alır. Çoğu zamanda oyuncuların bu hareketleri bir arada ya da çok hızlı bir şekilde peş peşe yapmaları gerekir.  


Her bir hareket için ayrı butonun bulunduğu oyunda butonlara iki parmakla doğru ve hızlı basmak yorucu olabiliyor. Bu durumda da oyundan sıkılma ve çıkma gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor. 4 parmak ayarı yapıldığında ise daha fazla parmağınızı kullanabilir ve daha az yorularak kontrolleri sağlayabilirsiniz.


Pubg Mobile 2 parmak ayarı oyuna yeni başlayanların alışma süreçlerinde yeterli olarak kabul edilebilir. Profesyonel bir oyuncu olduğunuzda ise 4 parmak ayarına geçebilirsiniz. 2 parmak ayarı, uzak mesafede olan düşmanlarla savaşlarda etkili olurken yakın mesafe savaşlarda ise yetersiz kalır. Pubg Mobile profesyonelleri arasında yer almaya başlamak için 4 parmak ayarını yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

PUBG Mobile 4 Parmak Ayarı ve Avantajları

Pubg Mobile 4 parmak ayarı aynı zamanda pençe düzeni olarak da adlandırılır. Oyunda dört parmağınızla kullanabileceğiniz butonları ayarlayabilirsiniz. Böylece kontrollerinizi çok daha hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 4 parmak ayarı yaptığınız takdirde uzak mesafelerden nişan almak ve hedefi vurmak konusunda istenen performans olmayabiliyor. Bunun yanında yakın mesafelerde ise önemli avantajlar sunulur. Pubg Mobile 4 parmak ayarı avantajları arasında şunlar yer alır:


4 parmak ayarı oyunda kontrolleri çok daha hızlı yapabilmenizi sağlar

Yakın mesafe dövüşlerde rakiplerinize karşı önemli avantaj elde eder ve üstünlük sağlayabilirsiniz

Düşman saldırılarına karşı hızlı reaksiyon gösterebilirsiniz

4 parmak ayarında kendi ayarlarınızı yapabilir ve butonların yerini özelleştirebilirsiniz

Kontrolleri daha fazla parmak yapmanız ile birlikte yorulmadan ve sıkılmadan uzun süre boyunca oyun oynayabilirsiniz

 

PUBG Mobile 2 Parmak Ayarı ile 4 Parmak Ayarı Farkı

Pubg Mobile 2 parmak ayarı ile 4 parmak ayarı fark nedir şeklinde araştırma yapıldığında ise en önemli farkın dövüş mesafesi olduğu görülür. 2 parmak ayarı uzak mesafe dövüşlerde nişan almayı kolaylaştırır. Ayrıca hedefin tam isabet olarak vurulması mümkün olur. 4 parmak ayarında ise uzak mesafelerde hedefi vurma şansı daha düşük olur.


2 parmak ayarı yakın mesafe dövüşlerde fonksiyonel olmaz. 4 parmak ayarı ise yakın dövüşlerde başarı oranının artmasını sağlar. 4 parmak ayarında kontrol çok daha hızlı ve etkili şekilde yapılır. Hızın çok önemli olduğu oyunda pro oyuncular 4 parmak ayarını tercih ederler. Siz de bu ayarı tercih ederek kendinizi geliştirebilirsiniz.


Pubg Mobile UC satın al oyun deneyimini katla ve tüm gözler üzerinde olsun. Pubg Mobile UC fiyatları burada!


PUBG Mobile Oyun Kolları Kullanmanın Avantajları

Pubg Mobile’ın yaygınlaşmasıyla birlikte oyunda ilerlemek isteyen kişilerin tercihleri arasında oyun kolları bulunuyor. Oyun kolu kullanmak 4 parmak ve 6 parmak ayarının yapılması ve rahatça kullanılmasında etkili olur. Oyun kolu kullandığınız takdirde ekranın kenarlarında daha geniş alanlara sahip olabilirsiniz. Pubg Mobile oyun kolu kullanarak çok önemli avantajlara sahip olabilirsiniz. Oyun kolu kullanmanın avantajları arasında şunlar yer alır.ü:


Oyunda daha hızlı aksiyon almak mümkün olur

Cihazın ekranında daha geniş bir alan elde edilir

Pubg Mobile oynamak çok daha keyifli olur

2 parmak ayarına alışık oyuncular için kolaylık sunar

Telefonunuzun düşme ve hasar alma riskinin ortadan kalkmasını sağlar

Ergonomik tasarımlı olan oyun kolları keyifli bir kullanım sunar

Keskin nişancılık kabiliyetinizin artmasını sağlar

Cihazın ısınmasını önleyecek fanlar bazı modellerde bulunur. Cihaz ısınmadan uzun süre oyun oynamak mümkün olur

 

Son Değerlendirme

Pubg Mobile oyuncu sayısının hızla artmasını sağlayan önemli özellikleri arasında ayarlarını özelleştirebilmeniz yer alıyor. Oyunda 2 parmak, 4 parmak ve 6 parmak ayarları bulunuyor. Her oyuncu kendi stiline uygun olan ayarları seçebilir elbette. Ama bunun yanında pro oyuncuların en fazla 4 parmak ayarını tercih ettiğini bilmelisiniz. Pubg Mobile uc satın al paketleri ile oyun içi ögeleri alabilir ve oyun deneyiminizi maksimum seviyelere taşıyabilirsiniz.


Şimdi sitemize üye ol ve en uygun Pubg Mobile UC senin olsun! 

 

Valorant Yeni Ajan Clove ve Yetenekleri
Valorant Yeni Ajan Clove ve Yetenekleri

Clove eşsiz yetenekleri ile son derece etkileyici. Bu ajanın kilidini açan oyuncular onun yeteneklerinden yararlanarak maçların galibi olmak için stratejilerini özgürce geliştirebiliyorlar. Bu yazımızda Valorant yeni ajan Clove yetenekleri hakkında detaylı bilgiler bulunuyor.