Valorant Yeni Ajan Clove ve Yetenekleri

Valorant Yeni Ajan Clove ve Yetenekleri

Clove eşsiz yetenekleri ile son derece etkileyici. Bu ajanın kilidini açan oyuncular onun yeteneklerinden yararlanarak maçların galibi olmak için stratejilerini özgürce geliştirebiliyorlar. Bu yazımızda Valorant yeni ajan Clove yetenekleri hakkında detaylı bilgiler bulunuyor.

Yeni Ajan Clove’un Yetenekleri

  • Clove Ne Zaman Oyuna Katıldı?

  • Yeni Ajan Clove Nasıl Alınır?

Riot Games tarafından geliştirilen Valorant FPS tarzında son derece başarılı bir oyun olarak dikkatleri çekiyor. E-spor olarak da kabul edilen Valorant’ın gördüğü ilginin sürekli canlı kalmasını sağlayan özellikleri arasında oyuna eklenen yeni ajanlar ve onların göz alıcı yetenekleri de yer alıyor.


Oyuna 25 numaralı ajan olarak eklenen Clove ölümün bir son olmadığı fikrinden yola çıkılarak geliştirildi. İskoçyalı bir ajan olarak oyuna katılan Clove eşsiz yetenekleri ile son derece etkileyici. Bu ajanın kilidini açan oyuncular onun yeteneklerinden yararlanarak maçların galibi olmak için stratejilerini özgürce geliştirebiliyorlar. Bu yazımızda Valorant yeni ajan Clove yetenekleri hakkında detaylı bilgiler bulunuyor.


Clove’un sahip olduğu yeteneklerden yararlanarak solo oyunlarda başarınızı artırabilirsiniz. Aynı zamanda takım oyunlarına yapacağı önemli katkılardan yararlanabilir ve Valorant’ın yenilmez takımlarını oluştururken de bu ajanı kullanabilirsiniz.


En yeni özelleştirmeleri kaçırmamak için Valorant VP satın al işlemini sitemizden gerçekleştirebilirsiniz. En ucuz Valorant VP fiyatlarına buradan göz at! 


Yeni Ajan Clove’un Yetenekleri

Kontrol uzmanı olarak tanımlanan Clove küllerinden yeniden doğma fikrini hayata geçiriyor. Diğer ajanlar için ölmek oyun dışı kalmak olurken Clove için bir başlangıç oluyor. Clove ölse de takımda kalmaya ve rakiplerine hasar vermeye devam edebiliyor. Elbette bunun için bu etkileyici yeni ajanın yeteneklerini ve nasıl kullanacağınızı bilmeniz gerekiyor. İşte yeni ajan Clove’un yetenekleri:


Katakulli Ruse (E) : Clove tarafından öldükten sonra da kullanılabilen bu yetenek rakiplerin görüş alanının daraltılmasını sağlıyor. Harita üzerinde işaretlemeler yapılarak dumanlı hava sahası oluşturuluyor. Bu şekilde düşmanın görüş açısı daraltılırken aynı zamanda onların kandırılması ve savunmasız bırakılması da mümkün oluyor. Clove bu yeteneğini öldüğü noktaya yakın sahalarda kullanabiliyor.

İşgüzar Meddle (Q) : Valorant oynarken silah kullanmadan da rakiplerinize hasar vermenin mümkün olduğunu Clove bu yeteneği ile gösteriyor. Sahip olduğu ölümsüzlük özü etkisi olan bir parçayı rakiplerin olduğu bir alana fırlatıyor. Ardından patlayan bu parça ile rakiplerde çürüme etkisi görülüyor. Atıldığı alanda da çürüme etkisi gösteren bu parça ve bu yetenek ile Clove rakiplerini belli bir bölgede etkisiz hale getirebiliyor

Dinçleştirici Özüt , Pick-Me-Up (C) : Savaşmaktan kaçmak Clove’e göre değil. Bu ajana sahip olduğunuzda düşmanla savaşlarınızda onları öldürmekle kalmıyorsunuz. Aynı zamanda onların yaşam enerjilerini kendinize çekerek ekstra can ve hız kazanma şansı da bulabiliyorsunuz. Çatışmalarda düşmanı öldürmek gibi onun öldürülmesine asist yapmak da bu özelliği açarak kullanabilmenizi sağlıyor

Daha Ölmedik No Dead Yet (X) : Diğer ajanlar için ölüm bir son olurken Clove için son değil. Bir ajanın girdiği her çatışmadan galip ayrılması elbette mümkün olmaz. Eğer ajanınız Clove değilse ve ölürseniz maç sizin için bitmiş olur. Clove ise bu özelliğini etkin hale getirerek hayata dönebilir. Sadece belirli bir sürede düşmanı öldürmesi ya da öldürülmesinde asist yapması gerekiyor

 

Clove Ne Zaman Oyuna Katıldı?

24 martta Masters Madrid turnuvasında tanıtımı yapılan Clove bu tarihten bir hafta sonra oyuncularla buluştu. Bu yeni ajanın yetenekleri turnuva sırasında oyunculardan tam not almayı başardı. Taktiklerin özgürce geliştirilebileceği ve savaşmaktan, hasar alarak ölmekten korkmadan oyunların oynanmasını mümkün kılan Yeni Ajana Clove oyuncuların yeni gözdesi olacak gibi görünüyor.


Benim oyun tarzım agresif ama takımda kontrol uzmanı olarak yer almam gerekiyor diyen oyuncuların ihtiyaç duyduğu özelliklere Clove sahip. Clove’u ilgi çekici kılan sadece sahip olduğu yetenekler değil aynı zamanda karakteri. Ajanı geliştiren ekip onun eşsiz olması için hem sıcakkanlı hem haşin hem muzip hem de cüretkar olmasını sağlamış. Görünüşü, yetenekleri, sesi ve kökeni ile Clove Valorant oyuncularının beklentilerinin üzerine çıkmayı başarıyor.


Yeni Ajan Clove Nasıl Alınır?

Valorant’ın yeni ajanı Clove ile taktiksel dehanızı ortaya koyabilirsiniz. Elbette bunun için öncelikle oyuna eklenen yeni ajanın kilidini açmanız gerekiyor. Valorant vp satın al paketlerini İnovapin.com sitemizden alabilirsiniz. Ardından oyun bakiyenizi istediğiniz yüksek seviyelere getirdikten sonra ajanın kilidini açabilirsiniz. Clove’u almanın yanında onun yeteneklerini artırmak için de sitemizin uygun fiyatlarından yararlanabilirsiniz.


Ucuz Valorant vp paketlerini sitemiz üzerinden bütçenizi zorlamadan alabilir ve sahip olduğunuz ajanların sayısını artırabilirsiniz. Çok sayıda ajana, özel yeteneklere, ekipmanlara sahip olarak da gireceğiniz her savaştan galip ayrılabilirsiniz.


En uygun fiyatlı Valorant VP satın al işlemini buradan tamamlayabilirsin. Valorant VP satın al yeni setleri kaçırma! 

 

Zula İsim Değiştirme Rehberi
Zula İsim Değiştirme Rehberi

İnovapin platformu olarak bu yazımızda size kapsamlı bir Zula oyunu ve Zula isim değiştirme rehberi sunuyoruz.