Valorant'ın Metal Dokuyan Yeni Gözcü Ajanı "VYSE"

Valorant'ın Metal Dokuyan Yeni Gözcü Ajanı "VYSE"

Valorant, heyecanla beklenen yeni ajanı "VYSE"ı resmen tanıttı! VYSE'ın benzersiz yetenekleri ve stratejik oyun tarzı, oyunun dengesini nasıl etkileyecek? Tüm detaylar ve ilk izlenimler burada!

Valorant Yeni Ajandan İlk Bilgiler

Valorant Yeni Ajan Ne Zaman Sahneye Çıkacak?

VYSE'ın Özellikleri Neler ?

  • Keskin Sarmaşık (C)

  • Dikenli Çit (Q)

  • Ark Gülü (E)

  • Çelih Bahçesi (X)

Yeni Ajan VYSE Nasıl Alınır ?

Valorant Yeni Ajandan İlk Bilgiler


Valorant yeni ajandan ilk sızan bilgiler oldukça sınırlıydı ve aslında oyuncuların daha fazla merak içinde olmalarına neden olmuştu. Ancak bugün Riot Games karakteri resmi olarak tanıttı. Tanıtımda yayınlanan bilgileri şimdi sizler ile paylaşabiliriz.


Valorant Yeni Ajan Ne Zaman Sahneye Çıkacak?

Yeni ajanımız VYSE'ın oyuna dahil olacağı resmi tarih 29 Ağustos 2024 olarak biliniyor. Oyuna dahil edildiği gün oyun metasına nasıl bir etki edeceğini hep birlikte deneyip göreceğiz.

23 Ağustos Cuma günü tanıtımı yapılan VYSE'ın bu tarihten 6 gün sonra yani 29 Ağustos Perşembe günü oyuncular ile buluşacağı biliniyor. Bu yeni ajanın yetenekleri 25 Ağustos günü yapılacak olan VCT 2024 İzleme Etkinliği sırasında oyuncular tarafından denenebilecek. Taktiklerin özgürce geliştirilebileceği ve savaşmaktan, hasar alarak ölmekten korkmadan oyunların oynanmasını mümkün kılan Yeni Ajan VYSE oyuncuların yeni gözdesi olacak gibi görünüyor.


VYSE'ın Özellikleri Neler ?

Sentinel türü ajanımızın yeteneklerini şu şekilde sıralayabiliriz;


Keskin Sarmaşık (C)

Gizli kesin sarmaşıklar yerleştir. Etkinleştirildiğinde düşmanları yavaşlatıp onlara hasar verir.


Dikenli Çit (Q)

Gizli bir tuzak kur. Düşmanlar tuzağı tetiklediğinde yok edilemeyen kısa süreli bir duvar oluştur.


Ark Gülü (E)

Gizli bir Ark Gülü yerleştir. Ona bakan tüm oyuncuları kör etmek için yeteneğini tekrar kullan. Tekrar yerleştirilebilir.;


Çelih Bahçesi (X)

Kullandıktan kısa süre sonra yakındaki düşmanların birincil silahına tutukluk yaptıran metal dikenler gönder.


Ajanımızın yayınlanan özellikleri ve ne işe yaradıklarını kısaca bu şekilde paylaşabiliriz.


Yeni Ajan VYSE Nasıl Alınır ?

Valorant’ın yeni ajanı VYSE ile taktiksel dehanızı ortaya koyabilirsiniz. Elbette bunun için öncelikle oyuna eklenen yeni ajanın kilidini açmanız gerekiyor. Valorant VP paketlerini İnovapin.com sitemizden alabilirsiniz. Ardından oyun bakiyenizi istediğiniz yüksek seviyelere getirdikten sonra ajanın kilidini açabilirsiniz. VYSE'ı almanın yanında onun yeteneklerini artırmak için de sitemizin uygun fiyatlarından yararlanabilirsiniz.

Roblox Brookhaven İçin En İyi Kodlar
Roblox Brookhaven İçin En İyi Kodlar

Oyuncuların severek oynadığı Brookhaven’da herhangi bir şey için gerekli kodları öğrenebilir, oyun içerisine bu kodu girerek oyun içi item’i edinebilirsiniz.