2024 İçin Valorant Sistem Gereksinimleri

2024 İçin Valorant Sistem Gereksinimleri

Valorant sistem gereksinimlerini, Valorant en düşük sistem gereksinimlerini, Valorant en iyi sistem gereksinimlerini hemen öğrenin!

Valorant'ta En İyi Sistem Gereksinimleri Neler?

Valorant'ta En Düşük Sistem Gereksinimleri Neler?

Valorant, Riot Games tarafından 2020 yılında piyasaya sürülen online rekabetçi birinci şahıs nişancı oyunudur. Ortaya çıktığı yıldan beri düzenli olarak oyuncu sayısını arttıran oyun bununla birlikte grafiklerini ve efektlerini her geçen gün geliştirmektedir. Bu durum birçok oyuncunun veya Valorant oynamaya istekli kullanıcıların Valorant sistem gereksinimleri hakkında araştırma yapmasına neden olmuştur. Bu yazımızda sizler için Valorant sistem gereksinimleri 2024 hakkında detaylı bilgiler mevcuttur. Yazımızın devamında bu konu hakkında bilgiler elde edebilirsiniz.

Valorant'ta En İyi Sistem Gereksinimleri Neler?

Valorant sistem gereksinimi bilgisayarınızın Valorant oyununu oynamak için gerekli olan bilgisayarınızın özellikleridir. İlk olarak aşağıda Valorant önerilen sistem gereksinimleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-4460 veya AMD Ryzen R5 1600X
  • Bellek: 8GB RAM
  • Grafik Kartı: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti veya AMD Radeon RX 580
  • Depolama: 256GB SSD
  • İnternet Bağlantısı: Geniş bant bağlantı

Yukarıda görmüş olduğunuz sisteme sahip tüm bilgisayarlar Valorant oyununu sorunsuz bir şekilde oynama imkânı sunmaktadır. Sizler de bu veya bundan daha iyi bir bilgisayara sahipseniz kesintisiz oyunun tadını çıkarabilirsiniz. Bunun yanı sıra oyun içerisinden grafik ayarlarını düşürerek Valorant en düşük sistem gereksinimleri ile oynama seçeneğiniz de vardır. Burada unutmamanız gereken en önemli kısım grafik ayarlarını düşürürken oyun için özel efektlerin görünmeyeceğini de unutmayınız. Valorant minimum sistem gereksinimleri hakkında bilgi almak için altta yer alan başlığı inceleyebilirsiniz.

Valorant'ta En Düşük Sistem Gereksinimleri Neler?

Valorant en düşük sistem gereksinimleri ile oyun oynarken tamamen kesintisiz oyun zevki sürmek istiyorsanız oyun içi ayarlardan grafikleri düşürebilir böylelikle hem Ekran kartı hem de ram aygıtınızın fazla zorlanmamasını sağlayabilirsiniz. Valorant minimum sistem gereksinimleri için olması gereken cihaz özellikleri şunlardır;

  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E8400
  • Bellek: 4GB RAM
  • Grafik Kartı: Intel HD 3000
  • Depolama: 8GB boş alan
  • İnternet Bağlantısı: Geniş bant bağlantı

Yukarıda yer alan Valorant sistem gereksinimleri ile grafik ayarlarınızı orta veya düşük seviyesine getirerek rakiplerinizle kesintisiz oyun zevki sürebilirsiniz. Oyun içi grafik ayarlarını değiştirirken tek seferde 1 seviye düşürmenizi ve bunu test ederek diğer grafik ayarlarını yapmanızı tavsiye ediyoruz. Bu şekilde kullanmış olduğunuz bilgisayarın maksimum verimli hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Bu yöntemi diğer oyunlarda da deneyerek hem oyunu mevcut bilgisayarınızla en iyi şekilde oynamış olur hem de bilgisayarınızın hangi grafik ayarlarında daha yüksek performans gösterdiğini öğrenmiş olursunuz. 

Yukarıda sizler için Valorant önerilen sistem gereksinimleri ve Valorant en düşük sistem gereksinimleri hakkında bilgiler verdik. Bu bilgiler doğrultusunda bilgisayarınız hangi sistem gereksinimine uygunsa oyunun grafik ayarlarını bu sistem gereksinimlerine göre ayarlarsanız oyundan ve bilgisayarınızdan aldığınız verimi en üst düzeye çıkarabilirsiniz.

Valorant FPS Artırma Nasıl Yapılır?
Valorant FPS Artırma Nasıl Yapılır?

Valorant FPS artırma taktiklerini sizler için listeledik. Valorant FPS artırma yollarını hemen deneyin yüksek FPS ile Valorant oynayın.