PUBG Mobile FPS ve Ping Gösterme

PUBG Mobile FPS ve Ping Gösterme

Ping ve FPS, akıcı bir oyun deneyimi için belirleyici etkenlerdir. Doğru ayarlar ve yöntemlerle oyundaki başarınızı arttırabilirsiniz.

PUBG Mobile FPS ve Ping Gösterme

PUBG Mobile’da FPS Gösterme

  • PUBG Mobile Ping Düşürme İşlemi

  • Ping En Fazla Kaç Olmalı?

PUBG Mobile FPS ve Ping Gösterme

PUBG Mobile FPS ve ping gösterme, aslında oldukça basit bir işlem olarak ele alınabilmektedir. Ping ve FPS, akıcı bir oyun deneyimi için belirleyici etkenlerdir. Bu nedenle, bazı oyuncular ping değerlerini ve FPS’lerini görmek istemektedir. PUBG Mobile, bu işlemlerin yapılmasına imkan sağlamaktadır. Oyuncular böylece söz konusu değerleri gerçek zamanlı olarak görüntüleyebilmektedir. 


Oyun deneyimini doğrudan etkileyen bilgilere bazı yollardan ulaşabilmektedir. Bu oyunda başarının sırrı, iyi bir PUBG hesabına sahip olmak denebilir. Bir yandan da internet hızı ve cihaz donanım performansı da oyundaki başarıyı etkileyen faktörlerdir. Ayrıca oyunda başarılı olmak demek yeterince uc sahibi olmak da demektir. Sizler de Pubg Mobile uc satın al işlemini sitemizden yaparak oyun içi harcamalar yapabilir ve başarınızı katlayabilirsiniz.


Ortalama bir oyuncu olanlar için, bu oyunu uzun süredir oynadığınız halde gelişim gösteremiyorsanız, sorunun büyük bir ihtimalle oyuncudan kaynaklanmadığını belirtmek gerekir. Bu sorunun Ping ve FPS sorunu olduğu ayrıca ifade edilmektedir.


Pubg Mobile UC satın al işlemini buradan gerçekleştirerek özelleştirmelere sahip olabilirsiniz.


PUBG Mobile’da FPS Gösterme

PUBG Mobile’da FPS gösterme, oyunun cihazda ne kadar akıcı bir şekilde çalıştığını göstermektedir. FPS, oyun severler tarafından “Kare Hızı” olarak bilinmektedir. PUBG Mobile, bunu ayarlamak için oyunculara fırsat veren bir platformdur. Bu aynı zamanda telefonun kapasitesiyle alakalıdır. FPS izleme özelliklerine sahip olmayan oyunda tam FPS ölçmenin doğrudan bir yolu yoktur. 


Oyunda FPS gösteren birkaç üçüncü taraf uygulaması bulunmaktadır. Bazı uygulamaların kullanılması, kesinlikle önerilmemektedir. PUBG Mobile gösterme adımları şunlardır; 

• Steam’in açılması 

• Hesaba giriş yapılması 

• Steam ayarlar bölümüne girilmesi 

• “Oyun içi” sekmesine tıklanması 

• “Oyun içi FPS sayacı” kısmından konum belirlenmesi 

• “Tamam” butonuna basılması 

• Oyuna giriş 


FPS bilgileri belirlenen konumda gösterilmektedir. Bu oyunda FPS’yi göstermek için oyunun ayarlar menüsünden FPS seçeneği etkinleştirilmelidir. Bu özellik sayesinde, gerçek zamanlı takip mümkün hale gelmektedir. Bazı oyuncular, PUBG Mobile’da FPS göstergesini etkinleştirmek adına üçüncü taraf yazılımları tercih edebilir. Bu tür programların oyunun kurallarına aykırı olması söz konusu olabilmektedir. Bu da hesabın yasaklanmasına neden olabilmektedir. Bu nedenle, resmi olarak sunulan FPS göstergesinin kullanılması önerilmektedir. 

FPS gösterme uygulaması indirme işlemleri, hesabın güvenliğini tehlikeye atabilir ve kişisel bilgilere ulaşmayı kolay hale getirebilir. Bu açıdan oyunun, resmi mağazalardan indirilmesi önerilmektedir. Güvenlik için en iyi seçeneğin bu olduğu belirtilmektedir. Oyunu bilgisayardan oynayanlar için gösterme seçenekleri genelde oyunun ayarlar bölümündedir. Grafik ayarları bölümünde FPS göstergesi etkinleştirilebilmektedir. Böylece oyunun performansı izlenebilir. 


FPS artırmak için, oyunun ayarlarında grafik ayarlarının düşürülmesi ve cihaz performansının artırılması noktasında optimizasyon yapma doğrultusunda çeşitli adımlar bulunmaktadır. Performansın artırılması bakımından oyunun kötüleşmesi istenmezse, bu nedenle dengeli bir yaklaşım benimsenmesi önem arz etmektedir.


PUBG Mobile Ping Düşürme İşlemi

PUBG Mobile ping düşürme işlemi, oyunda tepki süresini düşürmek açısından önemlidir. Bunun için ping değerinden kurtulmak gerekir. Ping eğer çok yüksekse iyileştirme yapma yönünde belli yöntemler takip edilebilir. Bunlar şu şekilde olabilir; 

• Arka plandaki işlemlere son verme 

• Cihazı modeme yaklaştırma 

• İnternet servis sağlayıcıyla iletişime geçme 


Gecikme süresi kadar, saniyedeki FPS’de önemlidir. Bunu yapmanın yolu da Steam kullanmaktan geçmektedir.

Son zamanlarda bir internet hızı testi yapıldıysa, indirme ve yükleme hızlarının yanında bağlantının ping’inin de test edildiği fark edilmektedir. İndirme ve yükleme hızlarının ne olduğuyla ilgili, oyun severlerin bir fikri olduğu bilinmektedir. Ping testi, bilgisayarların ağ üzerinden başka bir bilgisayarla iletişim kurup kurmadığını ve ne kadar verimli çalıştığını ölçmektedir. 

Ping testleri, internet hız testleriyle aynı şey değildir. Ping, bağlantı hızını belirleyen bir faktör değildir. İndirme ve yükleme hızları saniyede megabit olarak ölçülürken, ping testi sonuçları milisaniye anlamına gelen “ms” olarak görülmektedir. Bu açıdan bakıldığında, internet hız testinin diğer sonuçlarının aksine, ping sonuçlarının mümkün olduğunca düşük olması gerekmektedir.


Pubg Mobile UC fiyatlarına buradan göz atabilirsiniz. Pubg Mobile UC satın alarak oyun keyfini katla!


Ping En Fazla Kaç Olmalı?

Ping en fazla kaç olmalı şeklindeki sorular, internette pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Özellikle oyuncular için oldukça zor bir konu olan ping, aslında oyunlar dışında internet üzerinden yapılan canlı görüşmeler, sesli görüşmeler, dosya indirmesi gibi çeşitli işlemlerde de büyük rol oynamaktadır. 

İyi bir ping hızı denildiğinde, genel olarak kabul edilebilir bir ölçü aralığı bulunmaktadır. Oyuna göre iyi bir ping hızının ne olduğunu anlamak faydalı olacaktır. 40 ms-60 ms veya bundan daha düşük olan bir ping hızı idealdir. 100 ms üzerinde bir değer, fark edilebilir bir gecikmeye işaret etmektedir. İnovapin sitesi olarak, FPS gösterme ve ping düşürme konusunda tüm bilgileri oyun severlere sunuyoruz. Üstelik ucuz Pubg Mobile uc satın al paketlerini de sizlere sunuyor ve oyunda başarılı olmanızı sağlıyoruz. Sitemize giriş yaparak dilediğiniz uc paketlerini satın alabilirsiniz.


Sevgilinizle Birlikte Oynamaktan Hoşlanacağınız Bilgisayar Oyunları
Sevgilinizle Birlikte Oynamaktan Hoşlanacağınız Bilgisayar Oyunları

Sevgilinizle birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz bilgisayar oyunlarını keşfedin. Beraber oynayabileceğiniz en eğlenceli oyunları öğrenin!