Garanti Kazandıracak PUBG Stratejileri!

Garanti Kazandıracak PUBG Stratejileri!

PUBG'de kazanmak için hayatta kalma ve çatışma taktiklerini keşfedin! Loot yaparken dikkat edilmesi gerekenler, doğru silah seçimi, çember avantajı ve gizlilik stratejileriyle oyunun galibi olun!

Garanti Kazandıracak PUBG Stratejileri!

  • Hayatta Kalmanın Püf Noktaları

Başlangıçta yapılacaklar

Silah Seçenekleri

İhtiyaç Duyulan Eşyalar nelerdir?

Kapıları Kapalı Tutmak,

Halkaların Merkezinde olmak

Garanti Kazandıracak PUBG Stratejileri!


Hayatta Kalmanın Püf Noktaları


Oyunda ister yeni oyuncu isterseniz eski oyuncu olun. Tek amacımız rakipleri yok edip bir tas çorba parası kazanabilmektir. Hayatta kalmanın bazı püf noktaları vardır;

  • Öncelikle lootlarınızı yüksek seviye tutmaya özen gösterin.
  • Çimlerde yatmaktan genel olarak kendinizi sakının. Her oyuncuda çimler açık değil :)
  • Ormanlık alanlarda ağaçları ve çalıları iyi kullanın.
  • Çember avantajını kaybetmemeye çalışın. Olabildiğinde alan ortalarına yakın loot yapıp pusarak tuzağa düşürmeye oynayın :)
  • Erkeklik yapıp her savaşa dahil olmayın bazen kaçmak iyidir.


Garanti Kazandıracak PUBG Stratejileri!


Başlangıçta yapılacaklar


Win ve loot toplama olarak 2 taktik türü vardır.

Win garantili bir taktik uygulayacaksanız ilk yapmanız gerekenler şunlardır;

  • Tuş atamalarınızı en kolay oynayabileceğiniz şekilde düzenleyin.
  • Savaş mı yoksa loot mu yapacaksınız? Buna karar vererek ineceğiniz bölgeyi belirleyin.
  • Tercih edilecek silahınızı önceden belirleyin. Her silah ile savaşmayı denemeyin. Belirli bir silah üzerinde gelişmek daha kolay olacaktır.

Oyuna yeni başlayanlara ilk olarak, tuş ayarlarını yapmalarını öneriyoruz. Hızlı koşma, eğilme gibi eylemler oyunu kazanmak için gerekli seri hareketlerdir. Sonraki aşama ise planlı ilerlemektir.


Silah Seçenekleri


Oyunda silah çeşidi çok. Her oyuncu nişancı tüfeği, hafif makineli tüfekler, pompalı tüfekler ve tabancalar arasında seçim yapabiliyor. Seçilen silahlar, kullanılacağı menzile göre tercih edilmelidir. Oyunda win garantili taktiklerden birisi, kısa menzili alanlar rakibe şans tanımayan pompalı tüfeklerdir. Bina içi çatışmalarda pusarak pompalı tüfek ile rakiplerinizi dizginleyebilirsiniz. Ancak orta mesafeli çatışmalarda işe yaramayabilir :)

Bulunduğunuz haritaya ve alana göre silah seçini yapmalısınız. Uzun menzilli büyük haritalarda nişancı tüfekleri ile üstünlük sağlayabilirsiniz. Ama yerinizi belli etmemek önemlidir. Susturucu yada ateş gizleyici namlu uçları lootlamayı unutmayın.

İkinci silah olarak mutlaka bir taarruz tüfeği taşımalısınız.


İhtiyaç Duyulan Eşyalar nelerdir?


Haritada bir noktaya düştükten sonra ihtiyaç duyulabilecek tüm eşyaların toplanması önemli. İhtiyaç duyulan eşyalar arasında öncelik silah çeşitlerine verilmelidir. İyi bir silah ve ek teçhizatlara ihtiyaç duyacağız. Oyunda, düşmanların saldırılarından kurtulabilmek için sağlık eşyaları, çelik yelek ve kask gibi eşyalara da ihtiyacımız olacak. Oyuna başlayanlar, inovapin.com adresi üzerinden PUBG UC Satın Al işlemi yaparak UC para birimine sahip olabilir ve kostüm elde edebilir. İnovapin.com oyuncuların, ihtiyaç duyacağı tüm eşya çeşitlerini ve bunları satın alma yöntemlerini sunuyor. Oyunda yaralandığınız durumlarda sağlık ve enerjiyi yerine getirecek olan sıhhiye çantasına vb. ekipmanlara ihtiyacınız olacak.


Garanti Kazandıracak PUBG Stratejileri!


Kapıları Kapalı Tutmak,


Binalarda, eşya toplama işlemlerini yaptıktan sonra binadan ayrılırken, kapıları tekrar kapatmalısınız. Çünki sizden sonra gelenler, binanın temizlendiği anlamaz ve binaya girerek sizin tuzağınıza düşeceklerdir.


Halkaların Merkezinde olmak


Daha az düşman olacağından rahat bir loot ve pusacak alan bulma olanağı sağlayacaktır. Belki beklerken biraz sıkılabilirsiniz ama win garantili taktiklerden biridir. Genelde kontrolsüzce yaklaşan düşmanlar için kuracağınız pusular sizi doğruca win almaya götürecektir.

PUBG Mobile 4 Parmak Ayarları İncelemesi
PUBG Mobile 4 Parmak Ayarları İncelemesi

Oyunda profesyonel olmak ve hızla ilerlemek için yapılan ayarların arasında 4 parmak ayarları bulunur. Siz de oyunda 4 parmak ayarını ve diğer ayarları yaparak ilerlemenizi hızlandırabilirsiniz.