Valve'nin Yeni Oyunu DEADLOCK!

Valve'nin Yeni Oyunu DEADLOCK!

Valve'nin yeni oyunu DEADLOCK, oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor! Aksiyon dolu atmosferi ve çarpıcı mekanikleriyle dikkat çeken bu oyun hakkında tüm detaylar ve çıkış bilgileri burada!

Deadlock Daha Çıkmadan Kendi Rekorunu da Kırdı!

Peki Valve'ın pek gizemli oyunu Deadlock ne zaman çıkacak?

Valve'ın yeni oyunu Deadlock'u herkesten önce nasıl oynarsınız?

Deadlock Daha Çıkmadan Kendi Rekorunu da Kırdı!


Valve'ın duyurmayı bile gerek görmediği Deadlock'un Steam sayfası açılsa da oyuna hâlâ herkes erişemiyor. 6V6 kahraman nişancı oyunu Deadlock'un Steam sayfası açılmıl olsa da oyuna hâlâ yalnızca davetiyesi olan kullanıcılar erişebiliyor. Kısacası oyun hâlâ herkesin erişimine açılmış durumda değil. Hâlâ tam çıkışını gerçekleştirmeyen ve yalnızca sınırlı sayıda oyuncunun erişebildiği Deadlock şimdiden kendi eş zamanlı oyuncu sayısı rekorunu arka arkaya kırmaya devam ediyor. Oyun nihayetinde 100 bin oyuncu barajını da geride bırakmayı başardı. Deadlock'un bu zamana dek gördüğü en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı ile SteamDB verilerine göre 145.122 oldu.


Valve'nin Yeni Oyunu DEADLOCK!


Peki Valve'ın pek gizemli oyunu Deadlock ne zaman çıkacak?


Hâlâ beta sürecinde diyebileceğimiz Deadlock'u on binlerce kişi deneyimliyor olsa da elimizde hâlâ Valve cephesinden gelen resmi bir çıkış tarihi yok. Oyunun Steam sayfasının dahi 40 bin eş zamanlı oyunucuyu geride bıraktıktan sonra açıldığını düşünecek olursak klasik bir Valve sürprizi yaşanacak diyebiliriz.


Valve'ın yeni oyunu Deadlock'u herkesten önce nasıl oynarsınız?


Tabi ki Deadlock'u test etmek için en iyi yöntem, doğrudan Valve daveti almak ancak şirket şu anda davetleri yalnızca içerik üreticilerine ve sınırlı sayıda kişiye gönderiyor. Ama buna ek olarak, oyunu test eden birini bulup ondan davetiye isteyebilirsiniz. Oyunu test eden birini bulmak için X (Twitter) veya Reddit'teki tartışmaları takip edebilirsiniz. Deadlock Subreddit'i bu konuda en iyi kaynaklardan biri diyebiliriz. Birçok oyuncu bu sayfadan diğer oyunculara davetiye veriyor. Ancak olası dolandırıcılık ve şüpheli bağlantılara dikkat etmenizi öneririz. Oyuna erişimi olan biri ile arkadaş olduktan sonra, bu kişinin sizi oyun içinden davet etmesi gerekiyor. Davet gönderildikten sonra, Steam'den bir e-posta almanız 30 dakika ile 2 gün arasında bir zaman alabiliyor.

PS5 Pro Test Sonuçları Sızdı!
PS5 Pro Test Sonuçları Sızdı!

PS5 Pro’nun test sonuçları sızdı! Yeni nesil konsolun performansı, grafik gücü ve diğer özellikleri ortaya çıktı. PS5 Pro hakkında merak edilen tüm detaylar için haberimize göz atın!