Squad Busters: Supercell'den Yeni Mobil Oyun!

Squad Busters: Supercell'den Yeni Mobil Oyun!

Supercell nihayet Squad Busters adındaki yeni oyunuyla oyunculara eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Squad Busters: Supercell'den Yeni Mobil Oyun!

  • Tüm Supercell Karakterleri Tek Oyunda!

  • Squad Busters Nasıl Oynanır?

Squad Busters: Supercell'den Yeni Mobil Oyun!

Başarılı oyun kütüphanesi sayesinde dünya çapında oyunculara eşsiz deneyimler sunan Supercell şirketi ülkemizde de oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip. Uzun süredir yeni oyunları kütüphanesine eklemekten geri duran Supercell nihayet Squad Busters adındaki yeni oyunuyla oyunculara eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 


Diğer Supercell oyunları temalarından farklı olarak birçok farklı kahraman sunan bu oyun, Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach gibi oyunları birleştirecek mekaniklere sahip. Yayınlanma tarihi yaklaştıkça verilen detaylarla oyuncuları heyecanlandıran Squad Busters elmas paketlerini İnovapin.com web sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. 


Tüm Supercell Karakterleri Tek Oyunda!

Supercell Squad Busters oyununun en çok dikkat çeken tarafı Supercell kütüphanesindeki başarılı oyunlarda yer alan kahramanları bir arada sunmaları. Bu sayede oyuncular diğer evrenlerde severek kullandıkları, benimsedikleri ve beraber galibiyete koştukları kahramanları Squad Busters oyununda da kullanabilecek. Bütün dünyada ve ülkemizde milyonlarca mobil oyuncu tarafından sevilen Clash of Clans oyunundaki Barbar Kral, Mızrakçı Kraliçe, Büyücü Kral ve Kraliyet Muhafızı gibi önemli kahramanları Squad Busters oyununda da kullanabilirsiniz. Bu kahramanlarla oyundaki savaşlarda galibiyet elde edebilirsiniz. Bunlarla beraber Squad Busters oyununda yer alacak olan bazı kahramanlar da şunlar:

● Brawl Stars: Shelly, Poco, Tara, El Primo, Colt ve Jessie

● Hay Day: Rose, Alfred, Greg ve Tom

● Boom Beach: Savaş gemileri, asker birimleri, savunma yapıları

● Clash Royale: Taşeronlar, büyüler, binalar


Bunlarla beraber birçok farklı kahramanın yer alacağı Squad Busters elmas satın al işlemi ile daha kısa sürede yükselme elde edebilirsin. En uygun fiyatlarla dakikalar içerisinde Squad Busters elmas almak için İnovapin.com sitemizi tercih edebilirsiniz. 


Squad Busters Nasıl Oynanır?

Heyecanlı oyuncular Squad Busters nasıl oynanır sorusuna cevap arayabilir. Bu oyunda ilk aşamada mücevher toplamanız beklenir. Oyunda mücevher toplamak ve güçlenmek için ağaçları keserek ormancılık yapabilirsiniz. Aynı zamanda ‘Goblin’ adı verilen yaratıkları öldürerek de mücevher toplama yolunda ilerleyebilirsiniz. Sonraki aşamada kazandığınız bu mücevherleri pazar yerinde kullanarak takımınıza kahraman almanız gerekir. Oyun içerisinde Brawl Stars, Cash of Clans ve Hay Day gibi oyunlardan kahramanlar yer alır. Bu kahramanlar arasından kendi mücevherlerinize göre seçimler yapabilirsiniz. Bir sonraki aşamada ise diğer Supercell oyunlarına benzer olarak arena maçlarında yer alarak diğer oyuncuları öldürmeniz ve galibiyet elde etmeniz beklenir. 


Supercell Clash Of Clans yeşil taş satın al rakiplerinin önüne geç. Yeşil taşların en uygun fiyat garantisi ile burada!


Squad Busters Türkiye’de Çıkacak mı?

Squad Busters oyunu Türkiye’de de yayına çıkacak. Oyuncular iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonları üzerinden oyuna giriş yapacak. Türkiye için Squad Busters yayın tarihi 29 Mayıs 2024. Bu tarihte kullandığınız mobil cihazın uygulama marketinde arama kısmına ‘Squad Busters’ yazarak oyunu indirebilir, Supercell hesabınızla kolay bir şekilde oyuna giriş yapabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunun eşsiz evrimleşme mekaniğinden faydalanmak ve avantaj elde etmek için düzenli olarak girebilirsiniz. 


Squad Busters Oynanış Mekaniği

Oyuncuların en çok dikkat ettiği konular arasında yer alan Squad Busters oynanış mekaniği diğer Supercell oyunlarından bir hayli farklı. Zira Squad Busters oyununa başlayan her oyuncunun kahramanları çocukluktan başlayarak yetişkinliğe doğru evriliyor. Bu da oyunda düzenli olmanın ve belirli aralıklarla yenilemeler yapmanın ne denli önemli olduğunu gösteriyor. Stratejik olarak oynayabileceğiniz, akıllı taktiklerle kısa sürede galibiyet elde edebileceğiniz Squad Busters oyununda kullanabileceğiniz elmasları İnovapin.com adresimizden satın alabilirsiniz. Web sitemizin birçok farklı modern ödeme yöntemleri arasından istediğinizi kullanabilir, ihtiyaç duyduğunuz miktarda elması saniyeler içerisinde Squad Busters hesabına yönlendirebilirsiniz. Bu elmaslarla kahramanları güçlendirebilir, itemler ve takviyeler edinerek arenada galibiyet şansını önemli ölçüde artırabilirsiniz. 


Supercell'in tüm oyunlarına ait e-pin kodlarına buradan ulaşabilirsiniz. E-pin kodlarınız en uygun fiyat garantisi ile İnovapin'de!



Zula İsim Değiştirme Rehberi
Zula İsim Değiştirme Rehberi

İnovapin platformu olarak bu yazımızda size kapsamlı bir Zula oyunu ve Zula isim değiştirme rehberi sunuyoruz.