GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

GTA 6 sistem gereksinimleri açıklandı! GTA 6 sistem gereksinimleri hemen öğrenin!

GTA 6 Minimum Sistem Gereksinimleri

GTA 6 Önerilen Sistem Gereksinimleri

GTA 5 oyunun beklenenden oldukça yüksek performans göstermesi milyonlarca oyuncunun dikkatini çekmişti. Aynı durum şimdiden GTA 6 oyunu için de mevcut. Hal böyle olunca oyuncular bilgisayarlarının GTA 6 oyununu kaldırıp kaldırmayacağının bilgisini araştırmaktadır. Bizler de sizler için internette yaptığımız araştırmalar sonucunda GTA 6 sistem gereksinimleri hakkında fikirler edindik ve sizler için aşağıda bunları listeledik. Fakat oyun henüz bilgisayarlar için piyasaya çıkmadığı için aşağıdaki bilgiler GTA 6 tahmini sistem gereksinimleri olarak yazılmıştır. Gelin birlikte GTA 6 sistem gereksinimleri ne olur? Birlikte bakalım

GTA 6 Minimum Sistem Gereksinimleri

Eğer bilgisayarınızda GTA 6 oynamak istiyorsanız GTA 6 minimum sistem gereksinimleri bulunan bir bilgisayara sahip olmalısınız. Bu sayede oyunu hemen oynamaya başlayabilir ve oyuna yeni eklenen özellikleri keşfedebilirsiniz. GTA 6 oyununu oynamak için aşağıdaki gibi bir sistem gereklidir;

  • Windows 10 64-bit ve üstü işletim sistemi
  • Intel Core i5-8400 ya da AMD Ryzen 5 2600 ve üstü işlemci
  • 12 GB ve üstü kapasitede RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti (6 GB) veya AMD Radeon RX 590 (8 GB) ve üstü ekran kartı
  • 150 GB (SSD) ve üstü depolama alanı

Yukarıda yer alan özelliklerde bir bilgisayarınız varsa minimum GTA 6 bilgisayar gereksinimleri karşılanmış olur. Fakat GTA 6 minimum sistem gereksinimleri ile oyunu yüksek çözünürlüklerde oynamanız mümkün değildir. Bu yüzden sizlere GTA 6 önerilen sistem gereksinimleri gerekmektedir. Bunun için de aşağıdaki başlığa göz atabilirsiniz. 

GTA 6 Önerilen Sistem Gereksinimleri

GTA 6 oyununu donmadan ve yüksek çözünürlükte oynamak istiyorsanız bilgisayarınızın özelliklerinin de bu oranda artması gerekmektedir. İyi özellikte bir bilgisayara sahipseniz tüm oyunları yüksek çözünürlükte ve sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Aşağıda sizler için GTA 6 önerilen sistem gereksinimleri içerin bir liste hazırladık. Bu liste sayesinde GTA 6 donmadan oynamak için hangi tür bilgisayara sahip olmalısınız görebilirsiniz. 

  • Windows 10 64-bit, Windows 11 64-bit işletim sistemi
  • Intel Core i7-9700K veya AMD Ryzen 7 3700X işlemci
  • 16 GB veya daha yüksek kapasiteli RAM
  • NVIDIA GeForce RTX 3070 (8 GB) ya da AMD Radeon RX 6700 XT (12 GB) ekran kartı
  • 150 GB depolama alanına sahip bir SSD 

Yukarıda sizler için GTA 6 sistem gereksinimleri 2024 hakkında bilgiler verdik. Bu bilgilerden yola çıkarak bilgisayarınızın GTA 6 oyunun kaldırıp kaldırmayacağını ön görebilirsiniz. Henüz çıkmamış olan oyun piyasaya çıkmasıyla GTA 6 tahmini sistem gereksinimleri yerine GTA 6 önerilen sistem gereksinimleri ve GTA 6 minimum sistem gereksinimleri tam olarak belli olacaktır. Oyunun ilk olarak PlayStation 5 ve Xbox Series X/S cihazlarına geleceği bilinmektedir. Bilgisayar dışında bu cihazlara sahipseniz de GTA 6 oyununu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. 

Epic Games'in Ücretsiz Oyunları Belli Oldu
Epic Games'in Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Epic Games, bu hafta oyunculara sunduğu ücretsiz oyunları duyurdu! Hangi popüler oyunları ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğinizi öğrenmek için hemen detaylara göz atın.