Yeni Mobile Legends Hesabı Nasıl Oluşturulur?

Yeni Mobile Legends Hesabı Nasıl Oluşturulur?

Mobile Legends'ta yeni bir hesap açmak mı istiyorsunuz? Blog yazımızda adım adım nasıl yapacağınızı ayrıntılı bir şekilde açıkladık. Hesap oluşturma sürecini öğrenmek için blogumuza göz atın.

Mobile Legends Hesabı Nasıl Yedeklenir?

Mobile Legends Yeni Hesap Nasıl Oluşturulur?

Mobile Legends hesabı bulunan kimi oyuncular yeni bir hesap açmak isteyebiliyorlar. Bu isteğinizi gerçekleştirmek sanıldığı kadar zor değildir. Mobile Legends 2016 yılında piyasaya sürülmüş olan MOBA oyunudur. Piyasaya çıktığı günden bu yana da küresel çapta milyonlarca kişi tarafından oynanmaya başlanmıştır. Oyunda 8 farklı seviye bulunur ve oyuncular seviyeleri geçtikçe hesapları değer kazanır. Seviyeleri geçen hesapları sahipleri satarak gelir elde edebiliyorlar.


Mobile Legends yeni hesap açarak seviyeleri geçmiş olan diğer hesabınızı satarak gelir elde edebilirsiniz. Yeni hesabı açtıktan sonra sahip olduğunuz deneyimle yine aynı şekilde ilerleyebilirsiniz. Oyunda her zaman ilerlemek mümkün olmayabiliyor. Aynı zamanda bazı zamanlar seviyelerde düşüşler olur. Mobile Legends oynarken seviyeleri çıkma konusunda zorluk yaşıyorsanız yeni bir hesap açarak kendinizi geliştirebilirsiniz.


Mobile Legends’i profesyonel olarak oynayan oyuncuların smurf hesapları adı verilen hesaplarının olduğu biliniyor. Siz de dilerseniz zaten bir hesabınız var olsa da yeni Mobile Legends hesabı açabilirsiniz. Yeni hesabı açarken dikkat ettiğiniz takdirde eski hesabınızın kapanması gibi sorunlarda yaşamazsınız.


Mobile Legends Hesabı Nasıl Yedeklenir?

Mobile Legends hesabınızı yedekleyerek güvene alabilirsiniz. Eski hesabınızı yedeklediğiniz takdirde istediğiniz an erişim sağlayabilir ve o hesap üzerinden oynamaya devam edebilirsiniz. Eski Mobile Legends hesabı yedekleme işlemini yapmadığınız takdirde yeni hesap açmanız ile birlikte artık eski hesabınıza erişim sağlayamazsınız. Böyle bir durum özellikle ileri seviyelerde hesabı olan oyuncular için büyük sıkıntı yaşanmasına neden olur. Eski Mobile Legends hesabınızı şu şekilde yedekleyerek güvenceye alabilir ve istediğiniz an giriş yapabilirsiniz:


Telefonunuzda bulunan Mobile Legends hesabınıza giriş yapın

Sol üst köşede bulunan profil bölümünden ayarlar seçeneğine tıklayın

Google Play Games, Moonton, Facebook, VK ya da Apple hesabınızla oyun hesabınızı ilişkilendirin

Bu seçeneklerden birini tercih ederek işleminizi onaylayın

İşlemin sonuçlanması ile birlikte artık Mobile Legends hesabınızı yedeklemiş ve güvene almış olursunuz.

 

Mobile Legends Yeni Hesap Nasıl Oluşturulur?

Mobile Legends eski hesabınızı güvene almanın ardından yeni hesabınızı açabilirsiniz. Belirttiğimiz şekilde hesabınızı yedeklediğiniz takdirde birden fazla hesaba sahip olabilirsiniz. Böylece oyuna her istediğinizde farklı hesaplarla giriş yapabilirsiniz. Oyunda yeni hesap açmanın ardından İnovapin.com sitesinden Mobile Legends elmas satın al işlemini yapabilirsiniz. Bu şekilde yeni hesabınızı da hızla geliştirerek büyütmeniz mümkün olur. Mobile Legends yeni hesap açma işlemini şu şekilde yapabilirsiniz:


Yeni hesabınızı bağlayabileceğiniz ve güvene alabileceğiniz Google Play hesabı ya da Facebook hesabınız olmalıdır

Cihazınıza yeniden veri indireceğiniz için yeterli miktarda depolama alanı bulunmalıdır

Verileri indirebilmek için hızlı bir internet bağlantısına sahip olmalısınız

Bu gereksinimler tamam olduğunda Mobile Legends hesabınıza giriş yapın ve hesabınızdan çıkış yapın

Telefonunuzdan uygulama yöneticisi bölümüne giriş yapın ve Mobile Legends uygulamasını seçin

Mobile Legends seçeneğinin alt kısmında bulunan verileri sil bölümüne tıklayın ve verileri temizleyin

Uygulamalar bölümünden çıkın ve telefondan tekrar Mobile Legends oyununa girin

Mobile Legends kayıt seçeneği üzerinden hesabınızı oluşturun

Hesabınızı güvene almak için Google Play ya da Facebook hesabınızla ilişkilendirin

Oyuna istediğiniz hesabınız ile girerek oynayabilirsiniz

Bu şekilde kolayca yeni hesap açabilirsiniz. İnovapin sitemizden mobile Legends elmas satın al işlemini yaparak oyunda seviyeleri daha hızla geçebilirsiniz. Yeni hesabınızı istediğiniz gibi geliştirdiğiniz takdirde satabilir ve maddi gelir elde edebilirsiniz. Eski hesabınızda çok ileri seviyelerde olmanız halinde satabilirsiniz. Dilerseniz de iki hesaptan da oynamaya devam ederek farklı seviyelerde oyunu oynayabilirsiniz.

PUBG Mobile Alev Mumya Seti Oyunda!
PUBG Mobile Alev Mumya Seti Oyunda!

Oyuncuların merakla beklediği Alev Mumya Seti, artık oyunda yerini aldı. Bu yeni set, hem korkutucu hem de etkileyici tasarımıyla dikkat çekiyor.