Mobile Legends Karakter Nasıl Açılır? 2024

Mobile Legends Karakter Nasıl Açılır? 2024

Mobile Legends'da karakter açmak için Battle Points (BP) ve Diamonds kullanabilirsiniz. Ayrıca etkinliklerden ve günlük görevlerden ödüller kazanarak kahraman alabilirsiniz. Ücretsiz rotasyonları takip edin!

Mobil Legends Karakterlerini Nasıl Açabilirsiniz?

Mobile Legends Karakter Açma İçin Elmas Satın Alma


Mobile Legends oyununda farklı karakterler bulunuyor. Oyuncuların bu karakterleri açmaları ile birlikte oyunda daha hızlı ilerlemeleri mümkün olabiliyor. Bunun yanında oyuncuların her karakteri açabilmeleri için savaş puanlarının ya da elmaslarının olması gerekiyor. Bu şekilde savaş puanı ya da elmas biriktirerek karakterlerin kilidinin açılması mümkündür. Karakter açmak için elmaslarınızın miktarını artırmak için İnovapin sitemizden Mobile Lengends elmas satın al işlemini yapabilirsiniz.


Oyunda yeterli birikiminiz olmadan karakter açmanız mümkün olmaz. Oyunda birikim yapmak için savaş puanları kazanabilir, etkinlik biletine sahip olabilir ya da elmas satın alabilirsiniz. Yeterli birikime sahip olmanın ardından oyunda bulunan karakterleri inceleyebilirsiniz. Daha sonra da istediğiniz karakterin kilidini açabilirsiniz. Daha fazla karaktere sahip olmak istediğinizde tekrar birikim yapabilirsiniz. Ne kadar çok karakterin kilidini açarsanız oyunda farklı stratejiler geliştirmeniz mümkün olur.


 


Mobil Legends Karakterlerini Nasıl Açabilirsiniz?

Mobil Legends karakter kilidi açmak için savaş puanlarına ya da elmasa sahip olmanız gerekiyor. Savaş puanı biriktirmek için oyunda çok fazla maça çıkmanız gerekir. Çıktığınız maçların süresi, maçı kazanmanız ya da kaybetmeniz ve oyun moduna bağlı olarak puan biriktirmeniz mümkün olur.


Oyunda karakter açmanızı sağlayacak olan elmasları oyunun kendi sitesinden alabilirsiniz. Ama bu şekilde elmas almak yüksek maliyetli olması nedeniyle çok fazla tercih edilmez. Bunun yerine İnovapin sitemizden uygun fiyatlarla Mobile Legends elmas satın al işlemi yapabilirsiniz. Elmas satın almanın ardından karakter açma işlemini şu şekilde yapabilirsiniz:


Oyun hesabınıza giriş yapın

Oyunun sol üst köşesinde bulunan market yazısının üzerine tıklayın

Karakterler bölümüne giriş yaparak incelemenizi yapın

Beğendiğiniz karakterin fiyatını öğrenin

Yeterli miktarda elmasınız olması halinde satın al seçeneğine tıklayın

Satın alma işlemini tamamladığınızda karakter hesabınıza tanımlanır ve hemen bu karakterle oynamaya başlayabilirsiniz

 


Mobile Legends Karakter Açma İçin Elmas Satın Alma

Mobile Legends karakter açma için elmas satın alma işlemini iki farklı yöntemle yapabilirsiniz. Bu yöntemlerden ilki oyunun kendi sitesinden elmas satın almanızdır. İkinci yöntem ise epin satışı yapan İnovapin sitemizden alışveriş yapılmasıdır. İnovapin.com sektörde yer alan bir site olarak sizlere daima güvenilir hizmet veriyor. Hizmet kalitesine önem veren İnovapin sitemizde Mobile Legends elmas satın al işlemini yapmanızın ardından dijital anahtar saniyeler içinde teslim edilir.


Ucuz Mobile Legends elmas satın al olanağını sitemizde bulabilirsiniz. Fiyatların uygun olması ile istediğiniz gibi yüksek miktarda elmas alabilirsiniz. Mobile Legends elmas satın al, ekonomik olarak ve yüksek miktarda sitede yapabileceğiniz işlemler arasında bulunur. Böylece birden çok sayıda karakterin kilidini açarak hesabınıza ekleyebilirsiniz. Karakter kilidini açmanın yanında ayrıca özel kostümler alabilir ve karakterinizi özelleştirebilirsiniz. Mobile Legends elmas satın al işlemini yaparak aynı zamanda silahları ve silah kaplamalarını da alabilirsiniz.

VALORANT GECE PAZARI GELDİ
VALORANT GECE PAZARI GELDİ

VALORANT’ın merakla beklenen gece pazarı yeniden başladı! Bu özel pazar, sınırlı süreli fırsatlar ve indirimlerle dolu. Tekliflerin detaylarını ve tarihlerle ilgili bilgileri blogumuzda bulabilirsiniz. Kaçırmayın!