Sonbahar Yelpazesi Nereden Düşer?

Sonbahar Yelpazesi Nereden Düşer?

Sonbahar Yelpazesi, MMORPG oyunlarında nadir bulunan, yüksek hasarlı bir silahtır. Genellikle güçlü canavarlardan veya özel görevlerden elde edilebilir. Detaylar için tıklayın!

Sonbahar Yelpazesi Nerden Düşer?

Sonbahar Yelpazesi Hangi Slotlardan Düşer?

Sonbahar Yelpazesi Düşürme Taktikleri

Sonbahar Yelpazesi Metin Taşlarından Düşer mi?

Sonbahar Yelpazesi nereden düşer? Sorusu birçok Metin2 oyuncusunun cevabını aradığı bir sorudur. Çünkü Sonbahar Yelpazesi Metin2 Şaman karakterlerinin en fazla kullandıkları silahtır. Bunun en büyük nedeni Şaman karakterlerinin diğer karakterlerin taktığı Dolunay Kılıcı gibi popüler silahları kullanamamasıdır. Bu yüzden Şaman karakteriniz varsa veya Şaman karakteriyle oynamak istiyorsanız Sonbahar Yelpazesi sizin için olmazsa olmazdır. Bu yazımızda sizler için Sonbahar Yelpazesi hakkında birçok sorunun cevabını vereceğiz. Lafı fazla uzatmadan gelin birlikte Sonbahar Yelpazesi hakkında bilgi edinelim.

Sonbahar Yelpazesi Nerden Düşer?

Metin2 Sonbahar Yelpazesi düşürmek için gidebileceğiniz yerler oldukça sınırlıdır. Bu yerler Yılan Vadisi, Yongbi Çölü ve her bayrakta farklı isimle bulunan Waryong (sarı bayrak için), Imha (mavi bayrak için) ve Jungrang (kırmızı bayrak için) bölgeleridir. Sonbahar Yelpazesi nereden düşer? Sorusunun cevabı sadece bu kadardır. Fakat bunlardan daha önemlisi Sonbahar Yelpazesi hangi slotlardan düşer? Sorusudur. Çünkü sizin işinize yarayacak en fazla bilgi bu sorunun cevabındadır. Gelin birlikte bu sorunun da cevabına bakalım.

Sonbahar Yelpazesi Hangi Slotlardan Düşer?

Sonbahar Yelpazesi düşen slotlar Dolunay Kılıcı vb. diğer popüler itemlerden farklı olarak kolay düşmekte ve slotlarının sayısı oldukça fazladır. Aşağıdaki Listede Sonbahar Yelpazesi için kesilmesi gereken slotlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiz;

  • Vahşi Akrep Adam
  • Kırmızı Zehirli Örümcek
  • Yılan Okçu
  • Akrep Okçu
  • Akrep Adam
  • Lanetli Kurt

Yukarıdaki listeden anlaşılacağı gibi Metin2 Sonbahar Yelpazesi düşürmek için Yongbi Çölü bölgesine giderek listedeki slotları kesmektir. Sonbahar Yelpazesi +9 yapımı için sadece yang istemekte ve herhangi bir nesneye ihtiyaç duymamaktadır. Bu yüzden envanterinizi Sonbahar Yelpazesi ile doldurarak +9 yapmayı deneyebilirsiniz. Eğer ihtiyacınızdan fazla sayıda +9 Sonbahar Yelpazesi olursa bunları oyun pazarında diğer oyunculara yüksek fiyattan satabilirsiniz. 

Sonbahar Yelpazesi Düşürme Taktikleri

Sonbahar Yelpazesi düşürme taktikleri arasında en popüleri Yongbi Çölü civarında ETP farmı yapan ninja karakterlerin düşürdüklerini toplamaktır. Birçok oyuncu ETP farmı yaparken sadece düşen ETP’leri toplamakta ve diğer nesneleri görmezden gelmektedir. Sizler de bineğinizle kısa bir gezinti yaparak düşen Sonbahar Yelpazelerini toplayabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise ninja bir karakterle ETP farmı yapar gibi oto ava bırakarak Sonbahar Yelpazesi farmı yapmaktır. Sonbahar Yelpazesi düşen slotlar çölün her yerinde olabileceği için rahatlıkla istediğiniz kadar item düşürebilirsiniz. Umarız yazımızın sonunda herkes bir Sonbahar Yelpazesi sahibi olarak Metin2 oynamanın keyfini çıkarır. 


Sonbahar Yelpazesi Metin Taşlarından Düşer mi?

Sonbahar Yelpazesi metin taşlarından, görevlerden veya özel sandıklardan çıkmamaktadır. Fakat birçok oyuncunun atladığı bir durum var. Bu durum, eğer metin taşlarını keserken ortaya çıkan slotlar Sonbahar Yelpazesi düşen slotlar ise bu durumda çok düşük bir ihtimal de olsa Sonbahar Yelpazesi düşebilmektedir. Fakat bu durum Sonbahar Yelpazesi metin taşlarından düşer demek değildir. Bu yüzden şansınızın daha fazla olması için yukarıdaki listede yer alan slotları kesmelisiniz. 


Bu yazımızda sizler için Metin 2 hakkında Sonbahar Yelpazesi nereden düşer? Sonbahar Yelpazesi hangi slotlardan düşer?, Sonbahar Yelpazesi Metin Taşlarından Düşer mi? Ve Sonbahar Yelpazesi düşürme taktikleri hakkında bilgiler verdik. Sitemizde bu ve buna benzer onlarca farklı içerik bulunmaktadır. Eğer Metin2 oynuyor veya oynamak istiyorsanız sitemizde yer alan bilgiler sayesinde kısa sürede hedeflediğinizden daha başarılı olabilirsiniz. 

Roblox Brookhaven İçin En İyi Kodlar
Roblox Brookhaven İçin En İyi Kodlar

Oyuncuların severek oynadığı Brookhaven’da herhangi bir şey için gerekli kodları öğrenebilir, oyun içerisine bu kodu girerek oyun içi item’i edinebilirsiniz.