Antik Çan Nereden Düşer?

Antik Çan Nereden Düşer?

Antik Çan, MMORPG oyunlarında nadir bulunan, yüksek hasarlı bir silahtır. Genellikle güçlü canavarlardan veya özel görevlerden elde edilebilir. Detaylar için tıklayın!

Antik Çan Nereden Düşer?

Antik Çan Hangi Slotlardan Düşer?

Antik Çan Düşürme Taktikleri

Metin2 Şaman karakterlerini seven ve kasan tüm oyuncular Metin2 Antik Çan nereden düşer? Sorusunu kesinlikle araştırmıştır. Bunun nedeni Dolunay Kılıcı, Kırmızı Demir Pala, Geyik Boynuzu Yay ve Anka Kuşu Şişi gibi bazı silahların ortalama hasar ve beceri hasarı gibi ek özellikleri bulunur. Şaman karakterler için de bu silah Antik Çan silahıdır. Bizler de sizin için Şaman hesabınızda kullanabileceğiniz Antik Çan nereden düşer? Antik Çan hangi slotlardan düşer? Sorularının cevabını ve Antik Çan düşürme taktikleri hakkında bilgiler vereceğiz. Umarız yazımızın sonunda sizler de bir Antik Çan elde edebilir ve bunu hesabınızda kullanabilirsiniz. 

Antik Çan Nereden Düşer?

Antik Çan düşürmek için gereken slotlar Waryong, Imha, Jungrang, Yılan Vadisi ve Yongbi Çölü haritalarında yer alır. Bu haritalarda seviyenize göre giderek Antik Çan düşürebilirsiniz. Antik Çan belirli slotlar dışında herhangi bir görev, metin taşı veya sandık içerisinden çıkmamaktadır. Bu yüzden Antik Çan düşürmek için biraz zamana ve şansa ihtiyacınız olacaktır. Çünkü bu tür itemler oyunun en popüler itemlerinden birisi olduğu için düşürmesi biraz zordur. 

Antik Çan Hangi Slotlardan Düşer?

Antik Çan nereden düşer? Sorusunun cevabını aldıktan sonra sıra geldi hangi slotları keseceğimize. Bizler de bu sorunun cevabı için sizlere köy ve Antik Çan düşürmek için gereken slotlar olarak ayrı ayrı yazdık. Bu listeye bakarak size uygun bölgeye gidebilirsiniz.

Her haritada bulunan Waryong, Imha, Jungrang ve Yılan Vadisi Bölgelerinde Antik Çan düşen slotlar şunlardır;

  • Lanetli Mavi Kurt
  • Lanetli Alfa Mavi Kurt
  • Lanetli Boz Ayı

Bunların dışında her haritada ortak olan Yongbi Çölü Antik Çan düşen slotlar şunlardır;

  • Akrep Adam
  • Yılan Okçu
  • Akrep Okçu


Antik Çan Düşürme Taktikleri

Antik Çan düşürme taktikleri arasında en popüler olanı tıpkı diğer popüler silahlarda olduğu gibi 20. Ve 30. Seviye arasındaki hesaplarınızda Antik Çan düşürmek için gereken slotlar listesinden istediğiniz slotları seçerek kesmenizdir. Tıpkı diğer popüler silah nesnelerinde olduğu gibi metin taşları, özel sandıklar veya oyun içi görevlerden Antik Çan çıkmamaktadır. Bu yüzden biraz zaman ve şansla slot keserek sizler de bir Atik Çan sahibi olabilirsiniz. Kısa sürede Metin2 Antik Çan düşürmek istiyorsanız zihinsel bir savaşçı veya uzak dövüş (okçu) bir ninja ile gerekli slotları kesebilirsiniz. Bu hesaplar sayesinde uzaktaki düşmanlarınızı kolayca kendinize çekebilir ve aynı anda birden fazla slotu kesebilirsiniz. Eğer bunun için fazla vaktiniz yoksa nesne marketten oto av alabilir ve sizler bilgisayar başında değilken hesabınızla Antik Çan kasabilirsiniz. Birçok oyuncu aktif olarak oto av ile item kasmaktadır. Hatta dilerseniz oyun pazarlarında diğer kullanıcıların açtığı dükkanlardan Antik Çan alabilirsiniz. Birçok oyuncu bu sayede istedikleri silahların düşük ortalamalarını alıp efsun nesnesiyle ortalamasını arttırmaktadır. Dilerseniz efsunladığınız bu silahı kullanabilir veya daha yüksek fiyatlara diğer kullanıcılara satabilirsiniz. Antik Çan itemini yang dışındaki herhangi bir nesneye ihtiyaç duymadan +9 yapılabilmektedir. Ortalama 10 adet Antik Çan kastıktan sonra demircinin yanına giderek 3-4 adet Antik Çan silahını +9 yaparak oldukça yüksek kar elde edebilirsiniz.


 Bu yazımızda sizler için Antik Çan nereden düşer? Antik Çan hangi slotlardan düşer? Sorularının cevabını ve Antik Çan düşürme taktikleri hakkında bilgiler verdik. Dahada fazla bu tarz bilgi için sayfamıza göz atabilirsiniz. 

En İyi Güncel Mobil Oyunlar
En İyi Güncel Mobil Oyunlar

Merak ettiğiniz oyunların incelemesini her bir başlık altında değerlendiriyoruz. Hadi gelin, en iyi güncel mobil oyunlar başlığını detaylı bir şekilde inceleyelim.