Zula Oyun Rehberi Bütün Detayları

Zula Oyun Rehberi Bütün Detayları

Türk yapımı olan Zula Türkiye’nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinde büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Zula Oyun Rehberi Bütün Detayları

Zula Nasıl Oynanır?

  • Zula Haritaları Nelerdir?

  • Zula Karakterleri Nelerdir?

Zula Oyun Rehberi Bütün Detayları

Tamamen Türk yapımı olan Zula Türkiye’nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinde büyük ilgi görmeye devam ediyor. MMOFPS tarzında geliştirilmiş olan bu oyun mükemmel grafikleri ile oyuncularına mükemmel görsellikler sunuyor. MadByte Games tarafından geliştirilen oyunda oyuncuların deneyimlerini özelleştirmeleri için geniş seçenekler sunuyor. Zula oyuncularına çok sayıda harita ve oyun modu sunuyor. 


Birinci Şahıs Nişancı türünden bir oyunda yeni deneyimler yaşamak için Zula hesabınızı hemen açabilirsiniz. Siz oyun severler için hazırladığımız Zula oyun rehberi ile heyecan dolu bir maceraya başlayabilirsiniz. Verdiğimiz bilgilerden yararlanarak oyunda seviyeleri hızla geçebilir ve oyunun yıldızları arasına katılabilirsiniz. 


Zula altın satın al oyun deneyimini katla. Zula altın en uygun fiyat garantisi ile İnovapin'de! Zula altın fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.


Zula Nasıl Oynanır?

FPS tarzında geliştirilmiş Counter Strike gibi oyunları daha önce deneyimlediyseniz Zula oynama konusunda acemilik çekmeyeceğinizi bilmelisiniz. Oyunun kontrol şeması klasik FPS tarzında olan oyunlarla benzer şekilde tasarlanmıştır. Oyuna başlarken silahlarınızı seçmek için Mouse kullanmalısınız. Silahların yanında ihtiyaç duyacağınız ekipmanları da Mouse yardımı ile kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda karakterinizi hareket ettirmek için de A, S, W, D tuşlarını kullanmanız gerekiyor. 


İnovapin.com gibi güvenilir epin satışı yapan sitemizden Zula altın satın al işlemini yaparak oyun deneyiminizi özelleştirecek ögeleri satın alabilirsiniz. Satışı gerçekleştirilen kostümleri, kozmetik ürünleri, silahları ve ekipmanları alarak karakterinizin gücünün artmasını sağlayabilirsiniz. Oyunu tek başınıza ya da arkadaşlarınızla takım olarak da oynamanız mümkün oluyor. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi kullanmanın yanında ayrıca geliştireceğiniz stratejiler ile oyunun yıldızları arasına katılabilirsiniz.


Zula Haritaları Nelerdir?

Zula haritaları heyecan verici rotalar oluşturuyor. Türkiye’nin farklı noktalarını bu haritalarda keşfederken aynı zamanda düşmanlarınızla savaşabilirsiniz. Haritada en son hayatta kalan kişi olarak ödüller kazanabilirsiniz. Zula altın satın al işlemi ile karakterinizi güçlendirerek silah ve ekipmanlarınızı artırarak maçların galibi olmayı başarabilirsiniz. Zula yıldızları arasına katılmanızı ve heyecan verici maçlar yapmanızı sağlayan haritaları sürekli artırılmaktadır. Böylece oyuncular için yeni maceralara atılma fırsatları oluşur. Oyunda yer alan haritaları şu şeklide sayabiliriz:


Üsküdar sokakları

Çanakkale

Çin bahçeleri

Gaziantep

Favela

Gemi

Disko

Çukur

Düğün salonu

Hangar

İnşaat 

Havuz

Karlı liman

İnternet kafe

Kale

Kız kulesi

Kıbrıs açıkları

Kereste fabrikası

Trabzon Uzun Göl

Safranbolu

Tahran

Persopolis

Paris

Mardin

Metro

Otopark

Mısır

Nemrut

Kuzey Irak

Korku evi 

 

Zula Karakterleri Nelerdir?

Zula oyununu ilgi çekici yapan özellikleri arasında karakterleri bulunuyor. Oyunda kullanabileceğiniz iki farklı karakter grubu bulunuyor. Bunlardan ilki paralı istihbarat servislerine karşı yola çıkmış olan vatanseverlerden oluşan bir gruptur. Diğeri ise istihbarat örgütleri tarafından kiralanan paralı askerlerdir. Oyunda bulunan karakterlerin amacı aynı olsa da sahip oldukları özellikler farklıdır. Siz de Zula karakterleri arasından seçimlerinizi oyun tarzınıza uygulan olanlar arasından yapabilirsiniz. Zula vatanseverlerden oluşan grupta yer alan karakterler şunlardır:


Eşref dayı

Demir Erez

Azad Kara

Cengiz

Ali Tekin

Zeynep Yılmaz

Leyla Kurt

Şamil Dudayev

Recep Arslan

Şahin Kılıç

Shahram Sahms

Yunus Şanlı 

Zula gladyo grubu karakterleri

David

Alanso Vargas

Elena Terentjeva

Rosa 

Trevor

Ivan Vasilyev

Robert O’Bannon

Bay Han

Kiera Jelani

Pierre Juiard 

 

Zula Silahları Nelerdir?

Zula silahları oyuncuların yapacakları mücadelelerde en önemli güçlerini oluşturur. Karakterinize uygun silahları seçtiğinizde önemli avantaj elde edebilirsiniz. Silahlarınızı güçlendirmek ve özelleştirmek için Zula altın satın al işlemini yapabilirsiniz. Karakterinizin özelliklerine uygun silahları alarak yapacağınız maçları galibiyetle tamamlayabilirsiniz. Zula silah sınıfları ve bu sınıflarda yer alan silahlar arasında şunlar yer alır:

  • Makinalı silahlar: FN Fal, M468,AK-47, ARX 168, G36, TAR21, AUG 43, FAMAS
  • SMG: Kriss Vector, P90, UMP45, P90, Tommy Gun, PP2000, MPX
  • Nişancı: Bora12, Shaker, AWP, L115A43, M21, Cheytac M200, DSR1, MPT-76S
  • Pompalı: TRX, Nova, M4 Super 90
  • Tabancalar: Glock 17, Alien P2023, Desert Eagle, M93R, Kırıkkale, TEC9, M902, Magnum 357, Glock 18, Luger P08, Zigana, Mateba
  • Bombalar: İkili C5, Flaş bombası M52, İkili bomba, Mk3, Mk2, Yapışkan bomba, Flaş Mk3, TRP90, Sis bombası


Zula Daha İyi Oynama İpuçları

Oyun dünyasının en popülerleri arasında yer alan Zula kendi yıldızlarını yaratmaya devam ediyor. Oyunda başarılı olmak ve global olarak tanınmaya başlanmak için doğru stratejiler geliştirmeye dikkat etmeniz gerekir. Doğru stratejiler geliştirmek için oyunda tecrübenizi artırmanın yanında ayrıca vereceğimiz ipuçlarından da yararlanabilirsiniz. Bu şekilde rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken Zula ipuçları arasında şunlar yer alıyor:

Harita ve modları tanıyın: Oyunda bulunan haritaları ve modları öğrendiğiniz takdirde her zaman için avantajlı olursunuz. Saldırı ve savunma yapabileceğiniz noktaları öğrenebilirsiniz. Ayrıca her haritanın kendine ait oynanış stilleri bulunur ve bu stilleri öğrendiğiniz takdirde maçlarınızı kazanabilirsiniz

Silah seçimini doğru yapın: Zula’da bulunan her silahın etkili olduğu oyun stilleri bulunur. Siz de önce silahları tanıyın ve ardından kendi stilinize uygun olan silahı seçerek yapacağınız maçlarda onu kullanın

Bol pratik yapın: Zula’nın en başarılı oyuncuları arasında yer almak için en fazla dikkat etmeniz gereken nokta pratik yapmaktır. Pratik yaparak haritaları, silahları öğrenebilir ve muhtemel rakiplerinize karşı da doğru stratejiler geliştirebilirsiniz

Takım arkadaşlarınızla iletişimde kalın: Takım oyunlarında iletişim başarının olmazsa olmazları arasında yer alır. İyi bir kulaklık kullanarak arkadaşlarınızla iletişimde olabilir ve taktiklerinizi geliştirebilirsiniz

Mouse hassasiyet ayarlarını yapın: Oyunda Mouse kontrolünüzün iyi olması son derece önemlidir.


Zula altın satın alarak oyun keyfinizi katlayın. Zula altınlarınız 7/24 canlı destek ve güvenilir ödeme yöntemleri ile İnovapin'de! Zula altın satın al işleminizi buradan gerçekleştirebilirsiniz.


Sony PlayStation 5 Pro için Güncellenen İlk Oyunlar!
Sony PlayStation 5 Pro için Güncellenen İlk Oyunlar!

Sony PlayStation 5 Pro için güncellenen ilk oyunlar duyuruldu! Yeni nesil konsolun sunduğu gelişmelerle hangi oyunların güncellendiğini ve nelerin değiştiğini öğrenmek için hemen göz atın!