RPG Yıldızı Rakion Tekrar Türkiye’de!

RPG Yıldızı Rakion Tekrar Türkiye’de!

Türkçe dilinde ve Türkiye sunucularında çalıştırılacak olan Rakion oyunu ile nostalji yaşayabilir, bunun yanında eşsiz bir oyun deneyimi elde edebilirsiniz.

RPG Yıldızı Rakion Tekrar Türkiye’de!

  • Rakion Ön Kayıt

Rakion Nasıl Oynanır?

RPG Yıldızı Rakion Tekrar Türkiye’de!

Yayınlandığı tarihlerde Türkiye’de oldukça büyük bir oyuncu kitlesine hitap eden Rakion: Chaso Force yerelleştirilmiş Türkçe dili ve oyunun kendi sunucuları ile tekrar Türkiye’ye dönüyor. 2009 ve 2016 yılları arasında Türkiye’de sıklıkla oynanan bu role-playing oyunu açık dünya olması, etkileyici kahramanlara sahip olması ve oyun mekaniklerinin benzersiz olması gibi çeşitli özellikleri ile bolca dikkat çekmişti. 


Yayınlandığı tarihler arasında Türkiye’de geniş oyuncu kitlelerine hitap etmiş, RPG ve açık dünya kategorisinde en çok tercih edilen oyunlar arasında yer almıştı. Fakat 2016’da yayın hayatını durdurması nedeniyle Türkiye’den çekilmişti. 2024 yılının Nisan ayında başlayan Rakion ön kayıt dönemiyle beraber bir dönemin efsanesi olan bu oyunu tekrar oynayabilirsiniz. Ayrıca Türkçe dilinde ve Türkiye sunucularında çalıştırılacak olan Rakion oyunu ile nostalji yaşayabilir, bunun yanında eşsiz bir oyun deneyimi elde edebilirsiniz. 


Rakion’da her türlü oyun içi yükleme işlemini İnovapin sitemizden kolaylıkla güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.


Rakion Ön Kayıt

Softnyx tarafından geliştirilen, aksiyon tabanlı bir çevrimiçi çok oyunculu oyun olan Rakion oyunu uzun bir aradan sonra Türkiye’ye geri dönüyor. 2005 yılında yayın hayatına başladıktan sonra 2009 yılında Türkiye’ye giriş yapan Rakion 2016 yılında ülkemizden çekilmişti. Fakat 2024 yılında açılacak olan Rakion ön kayıt dönemi sonrası oyuncular RPG kategorisinin yıldızı olan bu oyunu tekrar deneyimleyebilecek. 


● Ön kayıt dönemi 16 Nisan tarihinde başlayacak ve 9 Mayıs tarihinde bitecek.

● Ön kayıt sonrasında Rakion resmi olarak Türkiye’de yayın hayatına başlayacak.

● Ön kayıt yaptıran oyuncular özel ödüller alma fırsatını elde edecek. Bu ödüller arasına 10.000 Rakion Nakit Kuponu ve Özel Altın Küp gibi değerli item’ler yer alıyor. 


Rakion Nasıl Oynanır?

Grafiklerinden oyun mekaniklerine kadar birçok farklı özelliği ile dikkat çeken Rakion oyununu oynamak için şu adımları takip edebilirsiniz:


● Oyuna giriş yaptıktan sonra bir karakter seçmeniz gerekecek. Her karakter farklı yeteneklere sahiptir ve oyun tarzınıza uygun olanı seçmelisiniz.

● Ana menüden oyun modu seçimi yapabilirsiniz. Stage Mode, Battle Mode, Golem War, Boss War gibi çeşitli modlar arasından seçim yapabilirsiniz.


● Oyun içindeki temel kontrolleri öğrenerek Rakion’a güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Karakterinizi hareket ettirmek, saldırı yapmak, becerileri kullanmak ve diğer oyuncularla etkileşimde bulunmak için klavye ve fareyi kullanabilirsiniz.

● Karakterinizin sahip olduğu yetenekleri ve ekipmanları doğru bir şekilde kullanarak avantaj elde edebilirsiniz. Savaş sırasında stratejik yeteneklerinizi ve ekipmanlarınızı kullanarak avantaj sağlayabilirsiniz.

● Oyunda rakiplerle savaşırken stratejik düşünmelisiniz. Düşmanlarınızın hareketlerini gözlemleyebilir, yeteneklerinizi doğru zamanda kullanabilir ve takım arkadaşlarınızla iş birliği yapabilirsiniz.

● Dilerseniz klan oluşturabilir veya bir klanın parçası olarak savaşabilirsiniz, turnuvalara katılabilir ve etkinliklere dahil olarak ödüller kazanabilirsiniz.

● Oyunu oynadıkça karakterinizin seviyesi yükselecek ve yeni yeteneklerin kilidini açacaksınız. Ayrıca ekipmanlarınızı yükselterek daha güçlü hale getirebilirsiniz.


Temel olarak bu şekilde ilerleyen Rakion: Chaos Force oyununa hemen siz de katılabilir ve eğlenceli, rekabet dolu bir atmosfere adım atabilirsiniz. Oyun içi satın alımlarınızda ihtiyaç duyacağınız Rakion nakit yüklemeleri için de İnovapin sitemizi kullanabilirsiniz. Siteye ilerledikten sonra Rakion nakit yükle aramasını yapabilir ve yükleme sayfasına ilerleyebilirsiniz. 


Oyun dünyasındaki gelişmeleri daha yakından takip etmek ve oyun içi ürünleri en uygun fiyat garantisi ile satın almak için İnovapin'e üye olmayı unutma. İnovapin üyeliğini buradan tamamlayabilirsin.



Valorant Rank Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır? Rütbeleri Nelerdir?
Valorant Rank Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır? Rütbeleri Nelerdir?

Valorant’ın blogunda, oyun içindeki rütbe sistemi hakkında kapsamlı bilgi bulabilirsiniz. Rütbeleri, ilerleme yöntemlerini ve atlama süreçlerini öğrenmek için blogumuzu inceleyin!